Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 oyuncu daha in'leyelim plsWin - win
Kerem Demirbay IN / Yusuf OUT - Kiralık
Morutan IN / Midtsjö OUT
AnhelinyoAngelinho mu, angelinyo mu, anhelinho mu
Kim ne derse desin bu adam Galatasaray'ın efsanelerindendir.Direkt olarak 2 şampiyonlukta da payı çok büyük ve efendi de 1 adam..
Bu sene ki şampiyonlukta en az Icardi kadar pay sahibi onun golleri olmasaydı muhtemelen fener Dünya kupası arasına 10-12 puan farkla girebilirdi.Kim ne derse desin bu adam Galatasaray'ın efsanelerindendir.Direkt olarak 2 şampiyonlukta da payı çok büyük ve efendi de 1 adam..
8 numaraya Dembele reis gibi birini isterdim, gerçi sağ açıktan devşirmeydi ama her şey vardı adamda. Tottenham yıllardır yerini dolduramadı.
Polat dönemi 5e alıyorduk hala içimde uktedir.
Dembele nin yandan isim yemişi vereyim kanka8 numaraya Dembele reis gibi birini isterdim, gerçi sağ açıktan devşirmeydi ama her şey vardı adamda. Tottenham yıllardır yerini dolduramadı.
8 numaraya Dembele reis gibi birini isterdim, gerçi sağ açıktan devşirmeydi ama her şey vardı adamda. Tottenham yıllardır yerini dolduramadı.
@Barış Savaş hadi olumsuz konus lan çakma ahmet arif seni
Mümkünse gelmesin genelde bize karşı performansını sezon geneli aynı sananlar olabilir ama tam tersi rezalet hale dönüşüyor gene kurtardığı bir kaç maç oluyor ama genel anlamda baya kötü.GÜNAY Güvenç haberleri kesildi