Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu bence ismi geçen çoğu forvetten çok daha iyi bir seçenek. Icardi ile birlikte oynayabilecek bir tarz ayrıca gerekirse kanatlarda da kullanılabilir ve yedek rolüne de çok uygun durumda bence çok faydalı olur. Ek olarak Süper lig tecrübesi de var her anlamda avantajlı bir oyuncu sayılır.

Transferler kampa yetişsin diye yangın yapıyordunuz onlar da yetişti sayılır neredeyse.

Erden Timur son günlere konuşacak bir şey bırakmayacak anlaşılan :)

Uzun zaman sonra hatta neredeyse bir ilk olarak takım eksik ya da alternatifi olmayan bir pozisyon bırakmadan kamp ortasında sezona hazırlanmış olacak.

Bundan daha önce Falcao, Nzonzi, Lemina, Seri, Andone vs. transfer dönemi çok hareketli geçmişti ama isimler o kadar gelişine alınmıştı ki çok çabuk patladık.

Bu sefer çok net planlama ve eksik parçaya göre hareket ediliyor. Umarım bu şekilde uzun yıllar devam edip kişilere bağlımlılığı olmayan bir sistem oturtabiliriz.

Tarihmizde sportif, mali, vizyon olarak en iyi yönetim diyebilirmiyiz simdiden? (2000 yilindaki basariyi kenara koyarsak)

IMG_3546.webp

IMG_3545.webp

uygun bi fiyata mady camara transferine hayır demem, kerem'i de aldık zaten. oliveira'da kalacak gibi.
seneye sözleşmesi sona erecek camara'nın. bi deneyebiliriz. sıçsa bile sorun yaşamayız pek mevcut rotasyonda, denemeye değer duruyor

30 Ağustos - 15 Eylül arası herkesin 'hadi be", "yok artık" diyeceği bir iki isim için kovalamaca yapacağız gibi görünüyor, bakalım ne şekilde sonuçlanacak :)

Artık bana "hadi be" ve "yok artık" dedirtecek durum; CL elemelerini geçersek, Inter Miami'nin kurduğu kadrodan ve sezon planlamasından şimdilik memnun olmayan Messi'nin 1 sezon daha CL'de oynayıp kariyer CL gol sayısında Ronaldo'yu yakalamaya kasabilmek amacıyla "beni 1 sezon bedelsiz GS'ye kiralayın" demesi falan olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt