Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanları da taraftarı gibi düşündüğü için Fenerbahçe’den cacık olmaz

prowse için west ham 20m veriyormuş, southampton’ın beklentisi daha fazlaymış

bir de hem Lavia hem de Prowse’u aynı anda satmak istemiyorlarmış

Lavia muhtemelen satılacak, Prowse CL’de oynamak istiyorsa ve özellikle İngiltere’nin büyükleri sulanmaz ise az da olsa bir ihtimal var bu transferde kiralık olarak.

Lavia muhtemelen satılacak, Prowse CL’de oynamak istiyorsa ve özellikle İngiltere’nin büyükleri sulanmaz ise az da olsa bir ihtimal var bu transferde kiralık olarak.
Erden Timur 5 m euro kiralama + 15 m euro opsiyon ile kulübümüze kazandırma ihtimali olabilir.

laugh-the-office.gif

Laviayı liverpool alacak gibi.

Ben size dedim gerekirse irfanla oynayalım 9+2 kabul etmeyelim diyorlar

Hem laviayı hem de eti prowseyi satmak istemiyorlasa kadroda tutmak istiyorlardır.lawia giderse prowse kalir

Erden Timur 5 m euro kiralama + 15 m euro opsiyon ile kulübümüze kazandırma ihtimali olabilir.

opsiyon olmaz bence bro

oyuncu 1 sene floryanın havasını alır sonra döner

bizde arkasından ağlarız ama ingiltereden temelli koparamayız gibi :)

aslında bunları konusmamız bile delilik ama erden timur işte, adamın girmediği delik kalmadı

İlk kez benden duymadınız tabi ki ancak JWP için bir bilgi geldi.

Bu transfer ihtimali %1 belki ancak girişimimiz var. Yokluyoruz.

Prime döneminde Championship oynamak istemediğini belirtmiş, menajeri ile kontaktayız, kulübü opsiyonsuz kiralama noktasında 6 milyon euro (kiralama bedeli olarak) istiyor ancak oyuncuyu ikna etmek yani ne diyeceğimi bilemiyorum.

Bizim forum dışarıya açık mı? Üye olmadan görülebiliyor mu buraya yazdıklarımız merak ettim. Çık-gir yaparak denemeye üşendim. Bilgilendirirseniz memnun olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt