Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angelino geldiyse benim anladığım boey kalıyor çünkü bir bek atletik diğeri teknik oluyor plan bu

bakalım angelino maliyeti nasıl, telles bernat gibi daha ucuz alternatifleri vardı onlar da düşünülebilirdi

Muslera’nın baskı altındaki rakibe sırtı dönük oyuncuya verdiği klasikleşmiş pası hayal ediyorum ve o pası alan oyuncunun Paredes olmasının en mantıklı çözüm olacağını düşündüğüm için Paredes diyorum.

Müthiş bir futbolcuya sahibiz değerini bilelim. Umarım tekrardan sıçrama yapar ve bizde kalıp Şampiyonlar liginde yarı final ve final hedefleyecek kadromuzda olur. Torreira-Icardi-Zaniolo şu an bu 3'lü buraların oyuncusu umarım 3-4 ekleme ile oraları zorlarız.

Parades, İcardi, Zaniolo, Abdulkerim baya yakışıklı adamlar olacak. Ali Eren bile bu kadro da yakışıklı görünürdü.

acilen teteyi çekmemiz lazım ocakta sözleşmesi bitiyor shaktar o kadar fazla para isteyemez

Şu an mevcut kadro 3 aşağı 5 yukarı böyle gibi duruyor. Muslera 5 yaş genç olsa (A+)'yı basardım. Avrupa ligi için fazlasıyla iddaalı Şampiyonlar ligi içinse gruplardan çıkabilir ve çeyrek final görebilecek bir kadro diye düşünüyorum.

Muslera(B+)
Boey(A-) - Nelsson(A-) - Abdülkerim(B-) - Angelino(A-)
Torreira(A+) - Parades(A)
Rashica(B) - Zaniolo(A+) - Kerem(B-)
Icardi(A+)​

Oha objektif bı FB li gördüm ilk defa . Angelinho başlığında yazmış

Screenshot_2023-07-12-01-59-27-250.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt