Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an mevcut kadro 3 aşağı 5 yukarı böyle gibi duruyor. Muslera 5 yaş genç olsa (A+)'yı basardım. Avrupa ligi için fazlasıyla iddaalı Şampiyonlar ligi içinse gruplardan çıkabilir ve çeyrek final görebilecek bir kadro diye düşünüyorum.
Muslera(B+)
Boey(A-) - Nelsson(A-) - Abdülkerim(B-) - Angelino(A-)
Torreira(A+) - Parades(A)
Rashica(B) - Zaniolo(A+) - Kerem(B-)
Icardi(A+)
Anadolu oyuncularıNelsson daha tam A degil, boey de degil
pedro mertens yerıne gelecektiAklıma gece gece takıldı, bu ali koç bize çalım aticam diye pedroyu almasaydi biz alsaydık icardiyi yine de alicak miydsik?yoksa Pedro gelseydi icardi iptal miydi?
pedroyu 10 numara için istiyorduk mertens yerine.Aklıma gece gece takıldı, bu ali koç bize çalım aticam diye pedroyu almasaydi biz alsaydık icardiyi yine de alicak miydsik?yoksa Pedro gelseydi icardi iptal miydi?
Aklıma gece gece takıldı, bu ali koç bize çalım aticam diye pedroyu almasaydi biz alsaydık icardiyi yine de alicak miydsik?yoksa Pedro gelseydi icardi iptal miydi?
Lemina habire ishal oluyordu falcao müzmin sakat nzonzi kağnı gibiydi belki biraz seri etkili oldu o kadar...Rakibi küçük görmeyelim yine de 3 sene önce lemina seri nzonzi falcao aynı anda geldi kimya tutmadı hele bir maçlar baslasin o zaman bol bol overiz inşallah kadroyu
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hayır en basından beri star forvet,arkasına iyi bi golcü dendi.seferovicin üstunde bi isim gelecek dendi hep++seferovic zıcmasa icardiyi almayacaktık
Hayır dostumhayır en basından beri star forvet,arkasına iyi bi golcü dendi.seferovicin üstunde bi isim gelecek dendi hep
Mertens gitse çok iyi adam alırız açılacak maaşlaGeriye 1 önemli mevki kaldı (paredes veya muadilini aldık sayıyorum) o da 10 numara ya wonderkid olmalı yada çilek transferi olmalı çünkü bizim takımın genlerinde her zaman en önemli mevki olmuştur
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Köpek gifi sal acilhayır en basından beri star forvet,arkasına iyi bi golcü dendi.seferovicin üstunde bi isim gelecek dendi hep