Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
angelino kapi geliyor bugün herhold, icardi de olur mu acaba

İcardi'nin anlattıkları, kurulan kadronun kalitesi ve geçmiş yıllardaki başarı bir de üzerine piyasa koşullarına göre fena sayılmayacak bir para Paredes efendiyi ikna etmeye yetmiyorsa çok kafa ütüler bu gelmesin Erden başkan o paralara çok rahat klas adamlar bulur ...

muslera
transfer

boey nelsson bardakçı angelinho
dubois kaan emin kazimcan

torriera transfer
berkan oliviera midtsjö

transfer zaniolo kerem
yunus mertens b.alper

icardi
transfer
yedek yerli kaleci
8 numara
hücum oyuncusu
yedek santrafor

4 hamle kaldi. hadi beee ...

muslera
transfer

boey nelsson bardakçı angelinho
dubois kaan emin kazimcan

torriera transfer
berkan oliviera midtsjö

transfer zaniolo kerem
yunus mertens b.alper

icardi
transfer
yedek yerli kaleci
8 numara
hücum oyuncusu
yedek santrafor

4 hamle kaldi. hadi beee ...

Kerem Demirbay’ı da ekleyelim üstad ortasaha rotasyonuna, Rashica’da gelecek gibi , Bakambu iyi bir yedek santrafor

Bence çok iyi durumdayız

Ağustosun sonlarına doğru karşımıza çıkabilecek fırsatlara göre ya da takımdan ayrılacaklara göre gerisi de ayarlanır

Düşündüm de Fransa/Portekiz tarafından atletizmi yüksek bir oyuncu kadroda olması iyi olurdu. Onana deyince aklıma geldi.

Boey dışında böyle oyuncumuz yok.
3 iyi takımdan çıkıp daha patlayamamis yaşı da fena olmayanları deneyebiliriz aslında, misal Romario Baro filan Portodan.Mesela hiç izlemedim ama çokça adını duyduğum Joelson Fernandesi Hatay almış, çocuk alt yaşlarda falan oynuyordu hep.Bu tarz işler biz de yapmaliyiz.Keske skelly alveroyu alsaydık lyondan önce

Para var ama kulübün tesislerinin girişine şu yazıyı asmalıyız geldiğinde bence reis yav :D
maxresdefault.jpg
Ayıp oluyor ama!!

Pardesin Lazioya gidişi Vakayı Hayriye olarak nitelendirilebilir ...Erden Başkan özlediğimiz dribblingli 8e yonelebilir

Erden Timurun dediği gibi arabistan olmasaydı harika planımız vardı diye ancak bu zamana yetişebildi transferler. O yüzden kızamıyorum ama ben hayatım boyunca GS'lıyımdır ilk defa bu zamana kadar iskeletin bittiğini görüyorum.
´üstelik gercekten harika topcularla ilgilenyoruz kagit üzerinde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt