Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi ne kaldı bi 8 numara bir 10 numara oyuncusu değil mi ? Hmmmmmm. Paredes'den acayip soğudum. umarım başka adam gelir sıkıldım o adamdan.

Süper Lig'de bugün yapılması planlanan fikstür çekimi, önümüzdeki haftaya ertelendi.

bize oyun kurucu değil çift yönlü tempolu 2li mücadeleye girmekten kaçınmayan bir orta saha gerek bnc angelino transferinden sonra

Paredes zaten böyle değil adı geçen kerem demirbayin da tempolu bir topçu olmadığını söylüyorlar elinde Oliveira da var..
Bir de tempodan kasıt Berkan gibi ileri geri koşma degil topla mesafe kat etmesi çok önemli bir husus sırf pas yaparak rakip savunmanın dengesini bozamiyorsun

Bence öncelik dribbling olmalı zaten bu tarz adamların savunma yönü de fena olmuyor yoksa koy berkani deli dana gibi koşar orta sahada
Zaten Berkan ın kötü gözükmemesinin sebebi de takımın oyun tarzı. Berkan bu şekilde görev verildiğinde daha iyi oynuyor. :)

ilk 10 haftada 7 deplasman olayı bizim için iyi oldu. orda fazlaca işleri sıkı tuttuk ve sonu geldi. bu sene insallah ilk 10 haftada 9 deplasman olur. hazır erken de acmısken sezonu tokatlar geçeriz.
Biraz riskliydi üstad
Son dakika golleriyle tutunduk birkac mac
Bi yerde takılsak form tutamayabilirdik sanki

ilk 10 haftada 7 deplasman olayı bizim için iyi oldu. orda fazlaca işleri sıkı tuttuk ve sonu geldi. bu sene insallah ilk 10 haftada 9 deplasman olur. hazır erken de acmısken sezonu tokatlar geçeriz.
Erken açılan sezon sonrasında kimse form tutmamış biz formu yakalamışken zorlu maçların hepsi bir an önce olmalı... Katılıyorum sana.

çift yönlü ortasaha almamızın bize esneklik sağlayacağı kanaatindeyim ama teknik heyet pek öyle düşünmüyor bence. Berkan’ın da ciddi bir yükselişe geçeceğini düşünüyorum her ne kadar direkt ilk 11’e yazılmayacak olsa da. Bu bizde ki son sezonu olur, Serie A’ya gider bu sezonun ardından.

Kerem Demirbay ve Paredes transferleri biter, 6-8 dosyası da böylelikle kapanmış olur. doğacak fırsatlara göre belki bir ihtimal 10 no. transferi kovalarız gibime geliyor, bu isimde potansiyelli bir oyuncu olur herhalde

Biraz riskliydi üstad

Erken açılan sezon sonrasında kimse form tutmamış biz formu yakalamışken zorlu maçların hepsi bir an önce olmalı... Katılıyorum sana.
Erken yapılan transferler erken kadro ve takım oyunu adaptesi pozitife döndürür. Geçen sezon takımın son günde eksiklerinin tamamlanması yüzünden sıkıntı yaşadık.

Biraz riskliydi üstad
takım yeniydi transferler yoktu vs normal. bu sene benzeri şeyler yasanmaz tam da dediğim gibi olur. lig baslayana kadar kemik kadro hazırlanacak. ön eleme muhabbetinden dolayı. o yüzden ilk 10 hafta her sene ısınma turu diye geçer derim. bu sene o ısınma turunu firesiz gecmek lazım. sakatlık olur ve derin kadro kurulmazsa sene sonuna doğru sallanabiliriz çünkü.

Paredes başka takıma giderse icardi ile arası açılır. İcardi siler bu herif...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt