Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk 10 haftada 7 deplasman olayı bizim için iyi oldu. orda fazlaca işleri sıkı tuttuk ve sonu geldi. bu sene insallah ilk 10 haftada 9 deplasman olur. hazır erken de acmısken sezonu tokatlar geçeriz.

Bence işin sonu güzel bittiği için böyle dusunuluyor gomis o kritik golleri atmasa belki 7-8. hafta yarıştan kopacaktik psikolojik olarak.. Bilhassa bjk maçıyla başlayan süreç çok kritikti çok sıkıntılı 2-3 maç aldık arka arkaya..

Paredes zaten böyle değil adı geçen kerem demirbayin da tempolu bir topçu olmadığını söylüyorlar elinde Oliveira da var..
Bir de tempodan kasıt Berkan gibi ileri geri koşma degil topla mesafe kat etmesi çok önemli bir husus sırf pas yaparak rakip savunmanın dengesini bozamiyorsun
Bize bariz ilkay gibi bir adam lazım.

Bence işin sonu güzel bittiği için böyle dusunuluyor gomis o kritik golleri atmasa belki 7-8. hafta yarıştan kopacaktik psikolojik olarak.. Bilhassa bjk maçıyla başlayan süreç çok kritikti çok sıkıntılı 2-3 maç aldık arka arkaya..
öyle zaten ilk 10 hafta ittir kaktır kazanıldı maclar. gomisin golleri şampiyon yaptı takımı o kadar kritik. kırılma noktalarını avantajlı geçtik hep.

ankaragücünde ki Lamine Diack 3m euro ya maccabi haifa’ya gidiyormuş, iyiydi bu cocuk

O da bambaşka birşey yaw bulamayız benzerini ofansif bir orta sahadan bekledigin herşeyi harika yapıyor
Aslında mümkün olsa bakesetas var imkansız ötesi rabıot vardı açıkçası bunlardan başka isimde gelmiyor aklıma bu tarz 8 ler.O yüzden paradese burun kıvırmak bana saçma geliyor.Hoca belkide torriera parades ve önlerinde olivieralı bir kurgu istiyorda olabilir

Aslında mümkün olsa bakesetas var imkansız ötesi rabıot vardı açıkçası bunlardan başka isimde gelmiyor aklıma bu tarz 8 ler.O yüzden paradese burun kıvırmak bana saçma geliyor.Hoca belkide torriera parades ve önlerinde olivieralı bir kurgu istiyorda olabilir

Bakasetasa çoğu kişi burun kivirdi da ben çok isterdim gelmesini ..
Oliveiranin önde olduğu bir kurgu bana mantıklı gelmiyor.. Bir kere çok ağır o bölgede dar alanda çabuk ve hareketli olmak lazım.. Bir de orada stoperlerden bile baskı yiyeceksin ortada kendi stoperinden topu alıp oyun kurmak gibi olmaz .

Bakasetasa çoğu kişi burun kivirdi da ben çok isterdim gelmesini ..
Oliveiranin önde olduğu bir kurgu bana mantıklı gelmiyor.. Bir kere çok ağır o bölgede dar alanda çabuk ve hareketli olmak lazım.. Bir de orada stoperlerden bile baskı yiyeceksin ortada kendi stoperinden topu alıp oyun kurmak gibi olmaz .
Porto'da son döneminde orada oynuyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt