Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino istatistikleri paylaşıldıkca boşa 10 numara aramayalım Angelino oynasın diyesi geliyor insanın.

Kerem Demirbay hamlesine Paredes'ten daha olumluyum, Paredes direkt Torreira'nın alternatifi olacak bir tarz yanında oynamaya çok uygun değil bence ama Kerem Oliveira'ya oyun anlamında benziyor biraz daha temposu yüksek ayrıca yerli oyuncu olarak oynama durumu da var bu yüzden makul buluyorum bu hamleyi.

İcardi Sabah akşam paradesi darlamıyorsa ben de ne olayım 🤣

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yusuf için çıktığı iddia edilen kuraldan Kerem Demirbay çekersek kuşlar hemen bu kurala uyacak gurbo aramaya başlarlar :asd:

Kerem Demirbay hamlesine Paredes'ten daha olumluyum, Paredes direkt Torreira'nın alternatifi olacak bir tarz yanında oynamaya çok uygun değil bence ama Kerem Oliveira'ya oyun anlamında benziyor biraz daha temposu yüksek ayrıca yerli oyuncu olarak oynama durumu da var bu yüzden makul buluyorum bu hamleyi.
Kerem gelirse Sergioyu kesermi bilmem ama şuanki Berkanı kesemez. Berkandan iyisi gelmeyecekse çocuğa haksızlık olur.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haluk RT atmış. Muhtemelen bugün bitti haberlerini de göreceğiz.

demirbay paredes oliveira berkan miçö torreira

burada 1 kişi fazla oluyor

bunlardan birinden çıkıp genç yetenekli 10 almak lazım

morutan olmayacak diye düşünülüyorsa

demirbay paredes oliveira berkan miçö torreira

burada 1 kişi fazla oluyor

bunlardan birinden çıkıp genç yetenekli 10 almak lazım

morutan olmayacak diye düşünülüyorsa
benim burada problemim daha çok hepsinin aynı tipe yakın oyuncu olması. şurada topla dribling edecek tek oyuncu midstjö. burada iki kişi fazla o yüzden.

hem topla gidecek hem de fiziği kuvvetli biri lazım. bir gedson geldiğinde patates oluyorsun yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt