Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes'e Mahmut Tekdemir muamelesi yapmayalım. Tamam oyuncunun bir takım zaafları var, uzun sözleşme yapılmamalı vs vs.. ancak bu zaaflar bizim seviyemizde görebileceğimiz zaaflar değil. Son 3 sene içinde 1 Şampiyonlar Ligi ve 1 Dünya Kupası finali oynadı bu adam.

isteyen meliksaha inanır,isteyen inanmaz.gecmişte meliksahın dedikleri tutmadı diye ortaya dökünce,gaza gelip meliksah için millete saldırmak nedir ya.ben falsosunu yakaladıgım insana guvenmiyorum.meliksah yazsın,artık beni ilgilendrimiyor.zaten tatlı tatlı takılıyorum ona

inanmamam için gerekcelerim

zaniolo 32.5a gitti,ketalere gelecek
lo celso
12-13 milyon bonservise angelino geldi diyip,haluklar listeden düştü diyince angelino cok zor,baska isteyenlerde var arkadaşlar diye.
angelino haberinini yabancı medya girince daha önce angelino olmuyor dedikten sonra foruma geldi birgun ceballos,birgun prowse dedi
fransız basınından fooot mercato icardiye bonuslarla 12 milyon bonservis deyince,icardide görüşmeler hızlandı diyince,zaten alttaki twitte 8 temmuzda bu haber varken angelinodan gaza gelip icardi dedi,tuttu oldu.

isteyen meliksaha inanır,isteyen inanmaz.gecmişte meliksahın dedikleri tutmadı diye ortaya dökünce,gaza gelip meliksah için millete saldırmak nedir ya.ben falsosunu yakaladıgım insana guvenmiyorum.meliksah yazsın,artık beni ilgilendrimiyor.zaten tatlı tatlı takılıyorum ona

inanmamam için gerekcelerim

zaniolo 32.5a gitti,ketalere gelecek
lo celso
12-13 milyon bonservise angelino geldi diyip,haluklar listeden düştü diyince angelino cok zor,baska isteyenlerde var arkadaşlar diye.
angelino haberinini yabancı medya girince daha önce angelino olmuyor dedikten sonra foruma geldi birgun ceballos,birgun prowse dedi
fransız basınından fooot mercato icardiye bonuslarla 12 milyon bonservis deyince,icardide görüşmeler hızlandı diyince,zaten alttaki twitte 8 temmuzda bu haber varken angelinodan gaza gelip icardi dedi,tuttu oldu.

sergenim sinirlenmek yerine iyi geçinmek, saygı duymak burada daha huzurlu bir ortam oluşturmaz mı
senin gibi efendi adama yakısmıyor bu tutum, gerginliği bırakmalısın

sergenim sinirlenmek yerine iyi geçinmek, saygı duymak burada daha huzurlu bir ortam oluşturmaz mı
senin gibi efendi adama yakısmıyor bu tutum, gerginliği bırakmalısın
ben zaten meliksahla iyiyim,yorumumda bişey yok.meliksaha seni seviyorum diye de ekledim sonradan.daha ne diyim

Mertens asporda canlı yayında. Hiç yazmıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt