Ali Çelebi
Kırmızı Üye
- 19 Mart 2019
- 1.063
- 663
- 658
hayri kozak
çok tepkili
bundan sonra ben burda olmayacağım diyor
Neye tepkiliymiş beyefendimiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayri kozak
çok tepkili
bundan sonra ben burda olmayacağım diyor
2 fazlalık oluyor Oliveira ve Midtsjö. Kerem ve Oliveira birbirlerinin muadili gibi o yüzden oraya bir wonderkid 10 bir de daha Ndiaye tarzı biri ile daha doğru bir kadro yapısı olur gibi.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kerem demirbayi alıyorlar işte.3 kulvardayiz,ali turapi da kullanirizParedes gelirse 3. yerli kim olur sergen?
bakambu baştan yalan zaten,takipteyim bakambuyual nassr transfer cezası almış bakambu feshetmediyse arıza çıkarırlar birbirlerine
Neye tepkiliymiş beyefendimiz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şuan düşecek pozisyon da olduğunu düşünüyorum. Ciddi riskli transfer bu arada Valencia'da da tutmadı lakin bu riske girilir maaliyeti uygunsaBuraya düşer mi bu yaşta işte
al nassr transfer cezası almış bakambu feshetmediyse arıza çıkarırlar birbirlerine
al nassr transfer cezası almış bakambu feshetmediyse arıza çıkarırlar birbirlerine
O başka bir al nassr takımı. Ronaldonun kinde değil bakambu.al nassr transfer cezası almış bakambu feshetmediyse arıza çıkarırlar birbirlerine
cidden bunlarınki yeni al nasr gibi bişeyO Nasr bu Nasr değil