Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
icardi sen nasıl müthiş bir adamsın. hayrettin kozak’a divanda konuşmayı da bıraktırdın. aşk adamı allah seni bizler için yaratmış.

kim alıyor bunları içlerinden sadece morutana para verirler 3-5
mm zaten gitti 5.75
morutanı 4-5 e satarsın

diğerlerine de atla deve değil ya, 1-2-3 m yazdım yahu. satış list'e koyup menajerine yetkiyi verdin mi, illa ki o kadar veren birileri çıkar bence.

dubois'in fransa'da, midjö'nün hollanda ve kuzey ülkelerinde gayet piyasası var. cic ile başak bildiğin ilgilendi. 1 m verir herhalde eşşek değiller o kadar.

bunların arasından maaş yükü sebebiyle ayrılması en zoru oliviera.

Hayri Kozalak gibi dinozorlar insanın modunu düşürür. Nöbete taşımamanızı rica ediyorum. İsteyen açsın izlesin.

benim engellediğim yalancı da paredes tamam demiş

Okan Hoca'dan da öyle bir izlenim alıyorum ben ama Sergio yerine aradan Torriera elden çıkarsa işte o zaman büyük mıçarız.
Torreira Parades'i GS'a davet ederken gitmez yav herhalde, umarım yani. Devrim mevzusu da var. Lazio'nun istediğimiz paraları verebilmesi de çok zor zaten.
Parades Torreira yapıp 10 numaraya skorer, oyun kurucu birini alırız.
Kerem Demirbay., Mertens, Berkan da yedekler olur.
Miçö de gider büyük ihtimalle.

Yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Erden Timur'u çekemeyenlerin başında şu bunak Hayri Kozak geliyordur.

hayri kozak, son 20 yilda olusan özellikle güce tapan zehirlerin resmin panzehiri. Kim gelirse gelsin muhalif bi adam, müthis bi kafayi yasiyor, ayri cok da düsük zekali birisidir kendisi, bizzat kendisini taniyani taniyorum, kafa hic basmiyor diyor, IQ seviyesi yerlerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt