Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.105
- 5.834
- 1.513
hayri egoistinin amacı gündem olmak 5-6 saniye sallayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abartmayalımömer bayram nefretim < micö nefretim
gecen yaz zorla kabul ettirdiler ya.zorla bize empoze etttiler midsö iyi diye.29 yasında adama 4 milyon bonservis nedirömer bayram nefretim < micö nefretim
Yönetimi kastediyor. Sürekli bir yerlerde kutlama yapıyorlar ya.3 ay kim şampiyonluk kutlamış. 1 hafta sonra çalışmalar başladı bir sezon sonrası için. Adamı çıldırtmasınlar. İyi giden düzene çomak sokmasınlar...
mm zaten gitti 5.75kim alıyor bunları içlerinden sadece morutana para verirler 3-5
Torreira Parades'i GS'a davet ederken gitmez yav herhalde, umarım yani. Devrim mevzusu da var. Lazio'nun istediğimiz paraları verebilmesi de çok zor zaten.Okan Hoca'dan da öyle bir izlenim alıyorum ben ama Sergio yerine aradan Torriera elden çıkarsa işte o zaman büyük mıçarız.
Hayri Kozaklı muhalefet yapmadigi tek dönem dursun ozbek'in ilk donemiydi onda da ne kadar rezil durumda olduğumuz gibi bir gerçek var.Hayri Kozak kim gelse muhalefet yapıyor yav zaten şaşıran var mı son dediklerine?