Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kritik hamleleri yaptıktan sonra kadro şişkinliği için de operasyon lazım. satış,fesih işlemleri de hızlanmalı. sol bek ve orta saha en kritik konumdu. icardi de tamamsa artık biraz frene basıp fırsat kovalamak mantıklı. tüm bunlardan sonra ayakbastı parası+satışlardan güzel bir bonservis kazanırsak muazzam olur.

Ciddi ciddi 15, 20 sn. kadar düşündüm, kadroyu koruyup 1,2 takviyeyle bu sene Uefa kupasını bir kere daha almamamız için hiç bir neden yok.

Şl'de üst tura çıkarsak orası ayrı ama hal böyleyken teknik heyet, yönetim ve topçular da bunun farkındadır. Kurulan bu takım boş yere kurulmadı ki daha devamı var.

şimdi lig 11 ağustos'ta başlayacak. icardi haftaya gelse 15-20 temmuz arası gibi, yaklaşık 3-4 hafta idman yapacak ve sezona tüm takım gibi hazır girecek heaa?

inanılır gibi değil. rüyadayız resmen.

bu arada ilginç ama Fabri ve Rieira dışında trde başarılı olan ispanyol topçu hatırlamıyorum pek , anadolu kulüplerinde bile Juanfran iyiydi bir tek belki bi de sainz

Futbolcu karşılamaya dil bilen muhabir gönderelim lütfen a plus oyuncular alıyoruz Türkçe zor konuşan muhabir yolluyoruz karsilamaya

Erden Timur transfer çalışmalarına durmadan devam ediyor

1689168452111.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt