Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paredes haberine sevindim en başından beri yanlış profili bizim için umarım bize lazım 8 numarayı aliriz
sevindin ama haber yeni haber degil.erden timurun ve avrupa basınının 4 gundur söylediği paredesin ilk tercihinin biz olmadıgı mevzusunun kopyası.zaten biliniyo.santi denen adamda kopyala yapıstır yapmıs.yeni haber torreiranınki,ikna edecegiz bence

1689170928811.png

O dediğin özellikleri barındıran adamdan ronaldinho yeteneği olmadığı sürece topçu olmaz. Boşa zaman kaybı
işte ya tutarsa? diyoruz. belli olmaz bu işler. 23 yaşında adam daha. zaten ne diyorum, minimum maliyetle.

0 bonservis ve 500-600k maaş deniliyor. çerez parası yahu.

arkadaşlar bende parades hayranı degilim,yanlıs anlamayın.ama şimdi hem bi hava olustu hemde paredesteki haberlerin hepsi aynı.yeni bişey yok,reddetti de denmiyo.hala cevap bekliyoruz.torreiranın hamlesi bence ısık yakıyor

işte ya tutarsa? diyoruz. belli olmaz bu işler. 23 yaşında adam daha. zaten ne diyorum, minimum maliyetle.

0 bonservis ve 500-600k maaş deniliyor. çerez parası yahu.
Ya tutarsa transferleri genelde tutmuyor kadroda boşa yer işgal ediyor. Biz meybuz almayı bıraktık artık magnum almaya devam edelim bence

ekambi bence iş yapar fbde,yardımcı forvet ve kanatta oynar.31 yasına gelmiş o da,bu sene performansı düşmüş

Bize bir tane top cambazi alinsa ya fena olmaz, Brezilyali hic yok takimda yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt