Ege Aslan
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 3.677
- 1.645
- 1.893
gol atamayan bir forvet halilin özeti bu. + cılız bir halısaha topcusutembel, ruhsuz, verimsiz vs denilebilir ama yetenekli çocuk reyis. aşırı düşük maliyetle riske edilebilir bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gol atamayan bir forvet halilin özeti bu. + cılız bir halısaha topcusutembel, ruhsuz, verimsiz vs denilebilir ama yetenekli çocuk reyis. aşırı düşük maliyetle riske edilebilir bence.
sevindin ama haber yeni haber degil.erden timurun ve avrupa basınının 4 gundur söylediği paredesin ilk tercihinin biz olmadıgı mevzusunun kopyası.zaten biliniyo.santi denen adamda kopyala yapıstır yapmıs.yeni haber torreiranınki,ikna edecegiz benceParedes haberine sevindim en başından beri yanlış profili bizim için umarım bize lazım 8 numarayı aliriz
O dediğin özellikleri barındıran adamdan ronaldinho yeteneği olmadığı sürece topçu olmaz. Boşa zaman kaybıtembel, ruhsuz, verimsiz vs denilebilir ama yetenekli çocuk reyis. aşırı düşük maliyetle riske edilebilir bence.
işte ya tutarsa? diyoruz. belli olmaz bu işler. 23 yaşında adam daha. zaten ne diyorum, minimum maliyetle.O dediğin özellikleri barındıran adamdan ronaldinho yeteneği olmadığı sürece topçu olmaz. Boşa zaman kaybı
Yani ne var ki bunda tam olarakGSTV’de bir tarafta Angelino gibi bir futbolcunun gelişini gösteriyor. Diğer taraftan divan kurulunda yönetimi eleştiren biri konuşuyor.
Ya tutarsa transferleri genelde tutmuyor kadroda boşa yer işgal ediyor. Biz meybuz almayı bıraktık artık magnum almaya devam edelim benceişte ya tutarsa? diyoruz. belli olmaz bu işler. 23 yaşında adam daha. zaten ne diyorum, minimum maliyetle.
0 bonservis ve 500-600k maaş deniliyor. çerez parası yahu.
melo'nun özelliklerine en yakın bir komple orta saha söyleyebilir misin zergo?hani keşke torreira-bissouma ve lo celso olsa 3lümüz
Rabiot.rabiot mu parades mi?
tanımıyorum öyle birini abimelo'nun özelliklerine en yakın bir komple orta saha söyleyebilir misin zergo?
torriera'nın yanına öyle bir adam lazım.