Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
siz zannediyor musunuz ki fb bu dönemde de bizim oyuncularımıza salça olmadı?

bizim oyuncuların hepsi karakterli. rachica'ya gittiler, s..tiri yediler. icardi keza öyle. ben eminim daha ne hamleleri olmuştur.

onlar, "babasının vasiyetini" çiğneyecek karakterdeki adamları alıp hayır beklerler. biz oyuncunun karakterlisini alırız.

o yüzden de hep daha başarılı oluruz. bir türlü bunu anlayamadılar.

siz zannediyor musunuz ki fb bu dönemde de bizim oyuncularımıza salça olmadı?

bizim oyuncuların hepsi karakterli. rachica'ya gittiler, s..tiri yediler. icardi keza öyle. ben eminim daha ne hamleleri olmuştur.

onlar, "babasının vasiyetini" çiğneyecek karakterdeki adamları alıp hayır beklerler. biz oyuncunun karakterlisini alırız.

o yüzden de hep daha başarılı oluruz. bir türlü bunu anlayamadılar.
Aynısını bizde yapmalıyız, gıcıklık olsun ve fiyat artırmak için. BJK ye de

Bu 5 yıldızlı logo muhabbeti iyice boka sarmaya ciddilesmeye başladı , transfer ayağına odak noktamız kaydı ama tüm kuruluşlar bu kanunsuzlugu legallestiriyor. Acilen adım atılması lazım, sonra çok geç olur.

zenit ile oynanan maçta bile 5 yıldız vardı,turnuva takımlarının logoları gösterilirken

bu milli küme ist-izm-ankara takımları arasında oynanan bir lig diye biliyorum, bunu nasıl türkiye şampiyonluğu saymak istiyorlar,ne ara türkiye 3 ile düştü? şuan 81 ilin her takımı süper lige çıkabilir

Bizim sene başından beri kesin olan birşey varki iki orta saha oyuncusu kaderimizi belirleyecek.Bunlar hala alinmadi.kalite uyum olsunda son gün olsada olur.
Bu takımın diğer bir eksiği özellikle kapanan takımlara karşi delici oyuncu eksikliği.Bunlar hala halledilmesi ve çıkan isimlerde bu konuda eksiği giderecek gibi değil mesela parades,rashica gibi..
İnşallah ayňı hatayı yapmayiz

1936/37 İstanbul League: Fenerbahçe, Güneş, Galatasaray, Beşiktaş
1936/37 Ankara League: Ankaragücü, Gençlerbirliği
1936/37 İzmir League: Doğanspor, Üçok [*]

1937 yılı milli küme katılan takımlar yabancı kaynaktan, 3 ilin arasındaki turnuva

fbnin lig şampiyonluğu dediği türkiye futbol şampiyonasında ise gs ve bjk katılmamış incelediğim yılda, ziraat türkiye kupa gibi eleme usülü ve fb yarı finalde bay geçerek direkt finale çıkmış,yuh artık ya bunu sayın diyorlar:asd:

Eren,baran ve hamzanin kiralik gitmesini destekliyorum.furkan kocagi hemen u 19a alsinlar,başka dileğim yok.efe akman kalmalı.

aynı sezonda 2 şampiyon çıkması da ayrı saçmalık

embesiller bunu da arjantin ligiyle kıyaslıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt