- 1 Mayıs 2018
- 57.943
- 48.713
- 3.873
İsmail kartal ezik bir adam gibi duruyor, Ali Koç da muhtemelen eline alacağı bir profil istedi, Jesus kendisine posta koyuyordu, İsmail karşısında titriyordur muhtemelen
Uza
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsmail kartal ezik bir adam gibi duruyor, Ali Koç da muhtemelen eline alacağı bir profil istedi, Jesus kendisine posta koyuyordu, İsmail karşısında titriyordur muhtemelen
5 milyon euro'dan fazla vermeyiz.Bakambu tek alternatif değil bu arada, maliyet itibariyle değerlendiriliyor biraz daha bu yedek forvet işi, Alexander Sørloth için görüştük, opsiyonlu kiralık olarak istiyoruz bu transferi ancak kulübü bonservisiyle Sørloth'tan çıkmak istiyor.
Amartey bok gibi stoper, kötü oyuncu değil ama çok pozisyon hatası yapar.
Bu jknin savunma hattı komple afrika kupasına gidecek. Hoşafa dönebilirler o ara
Biliyorum da benimki bi umut. Yaşı da 30'u geçti son bi kontrat için gelse sevinirimGemiyi terk etmiyor kaptan diye biliyorum.
Mevki açısından rdas
parantez içindekiler boyları mı?muslera(1,9)
boey(1,78)-nelsson(1,85)-akerim(1.85)-anhel(1,71)
torreira(1.66)-parades(1,80)
zani(1,90)-mertens(1,69)-kerem(1.73)
icardi(1,81)
hali hazırdaki kadronun fiziksel yapısı umarım problem olmaz özellikle Avrupa maçlarında duran toplarda. En büyük zaafimiz haline gelebilir
Taraftarlarinin Rodgersi erken kovarak onun Amarteyi stoper oynatma fetisinden kurtulsaydik belki ligde kalirdik diye baya mesaj görmüstüm Reddit'de. Hele Caglari niye o kadar kestigini anlamamislardi
Sorloth gelirse lig erken biter gibi.Bakambu tek alternatif değil bu arada, maliyet itibariyle değerlendiriliyor biraz daha bu yedek forvet işi, Alexander Sørloth için görüştük, opsiyonlu kiralık olarak istiyoruz bu transferi ancak kulübü bonservisiyle Sørloth'tan çıkmak istiyor.
A. Nur Çebi: Afrika kupasında 7 oyuncumuz gitti. Beşiktaş mağdur bırakılmıştır. TFF'nin Afrika Kupadı süresince diğer kulüplerin de 7 yabancısının sahaya çıkmasını engellemesi gerekmektedir.Afrika kupasinda senol oynar artik
Amartey
Colle
Masuaku
Muleka
Aboubakar
Saiss
Ghezzal
Yuh
sorloth buralara yedek olmak icin gelmez benceSorloth gelirse lig erken biter gibi.
İnşallah gelir gomisin gidişini ancak sorloth unutturur.
muslera(1,9)
boey(1,78)-nelsson(1,85)-akerim(1.85)-anhel(1,71)
torreira(1.66)-parades(1,80)
zani(1,90)-mertens(1,69)-kerem(1.73)
icardi(1,81)
hali hazırdaki kadronun fiziksel yapısı umarım problem olmaz özellikle Avrupa maçlarında duran toplarda. En büyük zaafimiz haline gelebilir
Bjk maçında yaşadık.Ezdi herifler fizikleriylegeçen sezon başı bende böyle düşünüyordum da yaşamadık herhangi bir zafiyet
Hocam icardinin yedeği olacak .sorloth buralara yedek olmak icin gelmez bence
tsdeyken de cok havaliydi
Bjk maçında yaşadık.Ezdi herifler fizikleriyle