- 12 Haziran 2015
- 36.049
- 31.723
- 2.693
Her seferinde kampa yetişecek deyip duran yönetimin kendisi. Hak ediyorlar bunu.Bu yangına yönetim kendi müsaade etmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her seferinde kampa yetişecek deyip duran yönetimin kendisi. Hak ediyorlar bunu.Bu yangına yönetim kendi müsaade etmiştir.
sabun öven adamları dınlemem kapattımHaluga giydirdiler simdi de![]()
antrenman var
Sağ bek ve Oğuz gelmiş olsa ağzımı açmazdım ama şu an gözümü yumup direk açıyorum.Her seferinde kampa yetişecek deyip duran yönetimin kendisi. Hak ediyorlar bunu.
Neden hala burda bu malların haberi yasaklanmiyor ?Rodop ve nevzat tepkiyi hakediyor. Dursun yalakalığı yapacağınıza mesleğinizi yapın. hele şu rodop tam zıvanadan çıktı, utanmadan erden timura sallıyordu
rodop orda da nevzatı bılememRodopla newzat oradami
irfan gıtsın olur olmadık yerden gol atıp macı cözüyor ziyak gibiİrfancan'ın menajeri aynı zamanda Oğuz'un menajeri aynıymış İrfan'ı Arabistan'a yüksek parayla götüreyim sizede Oğuz'u getireyim demiş.
Kerem için de aynısını demişti. Bu eleman büyük tehlike, Haluklarda demiştiİrfancan'ın menajeri aynı zamanda Oğuz'un menajeri aynıymış İrfan'ı Arabistan'a yüksek parayla götüreyim aynı zamanda size Oğuz'u getireyim demiş.