Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahahhaaa
Biz Fatih hocadan Galatasaraylıyız, söyleyecek bir şeyiniz kalmayınca yallah fenere tabi
sen galatasaraylı falan degilsin. bu kulubun degerlerini anlamamışsın. tek derdin ali koç gibi zengin bir başkan olsun, o başkanın sözünden cıkmayacak cahil bir kitle olsun, o kitleye karışıp cahil ama mutlu olayım.

son güne kadar kimse gelmezse bizde eleştiririz

şuan erden timur gelse oda son günü bekler fiyat düşsün diye
Dursun Özbegi eleştirmek için herhangi bir sebebe gerek yok

Düpedüz yalancı ve taraftarı salak yerine koyan bir herif.

5 tane dünya yıldızı getirse de taraftardaki değeri ,çocukken cipsin içinde bedava çıkan taso kadardır

sen galatasaraylı falan degilsin. bu kulubun degerlerini anlamamışsın. tek derdin ali koç gibi zengin bir başkan olsun, o başkanın sözünden cıkmayacak cahil bir kitle olsun, o kitleye karışıp cahil ama mutlu olayım.
Ahahhaha
Sen çok galatasaraylısın belli.
Sana soru soruyorum, Galatasaray sportif direktörü neden Cenk Ergün diyorum cevap bile veremiyorsun. Hala cahil mahil diyip taraftarı aşağılıyorsun. Cahil olanlar vasıfsız insanları layık olmadıkları görevlere getirenlerdir.

Bu muhabirlerin hepsini Dursun mamalıyor

TARAFTARLAR SAKİN OLMALI"

Evren Göz: "Ziyech, Zaha var. Mertens'i tutmuşsunuz, Batshuayi almışsınız. Icardi var, Torreira var; Kerem Demirbay, Berkan var. Çatı hazır yani. Arkalarında Abdülkerim, Nelsson, Sanchez... E neyin paniği bu o zaman? Sağ bek yok, tamam. Alınacak. 9-10 oyuncuya ihtiyaç var gibi davranmak çok büyük bir hata olur. Bence taraftarlar sakin olmalı. Geçen sezon Ndombele gibi hatalı transferler yapıldı. Taraftarlar bu konuda haklı ve hata yapılmasından korkuyorlar ama bu sezon daha az transfer yapılacak. Geçen sezon gibi olmayacak."

Hoca ikinci kampin basinda kimse gelmemis olursa artik cikip konusmali. Ben olsam orda ilk hazirlik macina acayip bir takimla cikardim ve yönetime öyle mesaj verirdim.

Bunlar yoksa hem adami kandirip transfer yapmayacak, ve onun yüzünden CL'e kalamazsak ilk firsatta kendilerini kurtarmak icin günah kecisi olarak hocayi yiyecekler gibi geliyor bana.

Mevcut yönetimden şikayet etmeyin, başka aday da yok yönetim de en iyisi bu. Dursun özbeğe laf etmenin hiçbir anlamı yok adam iyi niyetle çalışıyor yönetmek istiyor elinden gelen bu kadar
Bizim üyelerin seviyesi de son yıllarda çok düştü,dursunun seçilmesinden anlayabiliyoruz bunu ama reaksiyon da verebiliyoruz hala seçimlerde hata yapılsa da

Dursunun floryayı ham yapmasına tam müsaade edilmedi mesela,senin dediğin şekilde olsaydı üyelik,peşkeş grubu yığardı oraya milleti şartsız şurtsuz onaylar geçerlerdi

Mevcut yönetimden şikayet etmeyin, başka aday da yok yönetim de en iyisi bu. Dursun özbeğe laf etmenin hiçbir anlamı yok adam iyi niyetle çalışıyor yönetmek istiyor elinden gelen bu kadar
Bok gibi yorum yapmışsın kardeşim. Böyleyse ne işin var, milletle laf yarışına giriyorsun. Sen hep 50 liralık benzin almaya devam et.

Okan buruk eğer Hamza Hamzaoğlu gibi takılırsan ilk sen gidersin haberin olsun bu yönetim arkanda durmaz. Çık yönetimi transfere zorlayıcı açıklamalar yap polyannacılık oynama.

Ahahhaha
Sen çok galatasaraylısın belli.
Sana soru soruyorum, Galatasaray sportif direktörü neden Cenk Ergün diyorum cevap bile veremiyorsun. Hala cahil mahil diyip taraftarı aşağılıyorsun. Cahil olanlar vasıfsız insanları layık olmadıkları görevlere getirenlerdir.
evet ülkede vasıfsız insanları göreve getiren sadece galatasaray lisesi mezunları. diger 25 bin liseden mezun olanlar cok isabetli atamalar yapıyor.

Bizim üyelerin seviyesi de son yıllarda çok düştü,dursunun seçilmesinden anlayabiliyoruz bunu ama reaksiyon da verebiliyoruz hala seçimlerde hata yapılsa da

Dursunun floryayı ham yapmasına tam müsaade edilmedi mesela,senin dediğin şekilde olsaydı üyelik,peşkeş grubu yığardı oraya milleti şartsız şurtsuz onaylar geçerlerdi
Yüzde 50 ile onay verildi. Riva gidince borçlar bitiyordu. Hala ciddi borç inş Florya gidince biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt