Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer forumunda liseli tartışması yapmak doğru değil ama buradaki liselilerin bile populist soylemlerle savunmaya çalışmasından da belli olduğu gibi liselilerin çoğunun mantığı kulüp bizimdir, gerisi en fazla fandır şeklinde.
kulube parasını vererek bile uye bile yapmamaları da bunun bir göstergesi. Sadece bir liseden mezun olduğun için üyelik ve hatta fazlasına sahip olma hakkının olması da ayrı saçmalık.

Transfer forumunda liseli tartışması yapmak doğru değil ama buradaki liselilerin bile populist soylemlerle savunmaya çalışmasından da belli olduğu gibi liselilerin çoğunun mantığı kulüp bizimdir, gerisi en fazla fandır şeklinde.
kulube parasını vererek bile uye bile yapmamaları da bunun bir göstergesi. Sadece bir liseden mezun olduğun için üyelik ve hatta fazlasına sahip olma hakkının olması da ayrı saçmalık.
Kulübü kuran liseliler yahu.
Transfer forumu değil ayrıca Galatasaray forumu

Marco Di Vaionun maaşı kaç paradır, gerçekten gidip bu adamı futbolun başına geçiremiyor muyuz? Bizim bütçemiz her türlü bolognadan fazladır

IMG_5747.webp

Geçen seneki şampiyonluk geldi güzel hoş ama hoca ve bireysel yetenekle kazanılmış bir şampiyonluktu yoksa kötü olduğumuz tonla maç var tek tekte sayarım bir kişi bu maç böyle değildik diyemez çünkü herkes bu maçlara direk hak verir hatta bunları arttırırım ama lafı uzatmakta istemedim.

Karagümrük maçı pozisyonumuz yok belkide yenilecektik ucuz yırttık Berkan kurtardı.
Adana Demirspor maçı rakibin 5 tane karşı karşıya pozisyonu var Muslera kurtardı.
Hatayspor maçı 20-90 arası pozisyon yok ve rakip gol attı 1-1'e gelip ofsayt oldu.
Kasımpaşa deplasmanı rakip kırmızı görmeseydi sabaha kadar oynasak yine yenemezdik.
Alanyaspor ilk 45 dakika Nelsson olmasa maç 2-0 oluyordu.

Son Konyaspor maçı Kerem ve Berkan değişimi bile takıma nasıl etki etti direk futbola döndük topu çeken sete yerleştiren sistemleri sevmiyorum sevmeyeceğim oyun için 5-10 dakika dinlenmek için kullanabilirsin ama bizi güçlü yapan o enerjidir, hızdır, tempodur, pres futbolu sonrası direk rakip kaleye gitmemizdir.

Torreira enerji verir
Kerem enerji verir
Berkan enerji verir
Barış enerji verir
Boey enerji verirdi
Oğuz enerji verir(Bu yüzden önemli)

Marco Di Vaionun maaşı kaç paradır, gerçekten gidip bu adamı futbolun başına geçiremiyor muyuz? Bizim bütçemiz her türlü bolognadan fazladır
Güzel analizler

Hızlı ve enerjik adamlara gerek yoksa pres futbolu niye oynuyoruz ki geride duralım kaptığımız toplarla set hücumu yapalım acele etmeyelim zaten pres futbolunu yavaş oyuncularla oynamanın hiçbir manası yok çünkü kaptığın topta rakip hata yapmışken en hızlı şekilde cezayı kesmen gerekir.

Kulübü kuran liseliler yahu.
Transfer forumu değil ayrıca Galatasaray forumu
:) 2024 mezunu arkadaşlar da mesela kuranların torunları herhâlde. Ayrıca kuranın sonsuza kadar her şeyine sahip olması saltanatla bitti sanıyordum. Neyse uzatılacak bir konu değil her diktatörlük gibi bunun da sonu gelir.

:) 2024 mezunu arkadaşlar da mesela kuranların torunları herhâlde. Ayrıca kuranın sonsuza kadar her şeyine sahip olması saltanatla bitti sanıyordum. Neyse uzatılacak bir konu değil her diktatörlük gibi bunun da sonu gelir.
Diktatörlük tek kişiden oluşur benim bildiğim. Türkiye Cumhuriyetini de Türk Milleti kurdu. Söz hakları da Türk Milletine ait.

@LigSportsTR
Fenerbahçe, Oğuz Aydın için Alanyaspor ile 5.000.000€ karşılığında anlaşmaya vardı.

Oyuncu ile görüşmeler devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt