Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.869
- 20.490
- 2.663
fbye koyayım size bişey olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğuz sol kanatta oynamıyor mu? Ben mi yanlış biliyorum. cengiz, irfan sağ kanat oyuncusu. Solda oynayan kentten memnun değillerdi. maximin işi de olmuş sanırım. Onu ilk düşüneceklerdir sol kanata. maximinin yedeği olacaktır. Adamlar öyle ya da böyle yedekleri de idare edebilecek bir kadro kuruyorlar. Tinerciler de kadroyu güçlendirdiler.
Bir tek biz bitirdiğimiz ile aynı yerdeyiz. Bats hariç.
Sonra yangın başlatan biz suçluyuz. Öyle demiş ya nevzattt. Bu gidişle göreceğiz kim haklı kim haksız.
Bilmiyorum. Tadiç solda mı oynuyor. 10 numara değil mi onların?Tadic de 3. Yedek mi olacak r.tas ?
Adamlar geçen sene 50m Euro harcadı şampiyon olmak için, bu sene Çağlar 10 Oğuz 5 El nesiri 20 Levent 3 vs harcamaya devam ediyorlar. Biz 2 senedir şampiyonuz şampiyonlar ligine gidiyoruz. Nerede abicim paralar çıkın ortaya en iyi oyuncuları alacaksınız sabır falan yok. Prag’dan 4 tane yedik sizin yüzünüzden
Bilmiyorum. Tadiç solda mı oynuyor. 10 numara değil mi onların?
renktaşBilmiyorum. Tadiç solda mı oynuyor. 10 numara değil mi onların?
Adamın A takımda 30 maçı var gelmiyorsa gelmesin. Öyle alınamayacak bir profil değil, o da beceriksizlik hele de 7.5 bons 1 m euro maaş veriyorsan.Doue için 20 yaşındaki oyuncuyu türkiyeye getirmeye ikna edemiyorsun diyor hoca. Olm hani oyuncu Türkiyede oynamaya çok istekliydi, anlaşma sağlanmıştı.
Her transfer için aynı yalanı sıkan twitter duyumcularını linçlemek gerekiyor artık. Bir bok bilmiyorsanız bilmiyoruz diyin. Biri ortaya bir isim atınca 50 tanesi peş peşe bende biliyordum ehehe diye dolanıyorsunuz sonra hoca ağzıyla açıklıyor. Sizin kadar ahlaksız bir oluşum az görülmüştür. Sonra sponsor diye dilenin youtubede
Senelik 2 m Euro maaşı ver bakalım nasıl geliyorDoue için 20 yaşındaki oyuncuyu türkiyeye getirmeye ikna edemiyorsun diyor hoca. Olm hani oyuncu Türkiyede oynamaya çok istekliydi, anlaşma sağlanmıştı.
Her transfer için aynı yalanı sıkan twitter duyumcularını linçlemek gerekiyor artık. Bir bok bilmiyorsanız bilmiyoruz diyin. Biri ortaya bir isim atınca 50 tanesi peş peşe bende biliyordum ehehe diye dolanıyorsunuz sonra hoca ağzıyla açıklıyor. Sizin kadar ahlaksız bir oluşum az görülmüştür. Sonra sponsor diye dilenin youtubede
Doue bizden daha iyi kime gidebilir Allah aşkınaMou ne kadar verdiler acaba? O da var. 20-25 arası vardır sanırım. Bir de maximin var. Bu sene de 50 üzeri harcayacaklar bu gidişler.Adamlar geçen sene 50m Euro harcadı şampiyon olmak için, bu sene Çağlar 10 Oğuz 5 El nesiri 20 Levent 3 vs harcamaya devam ediyorlar. Biz 2 senedir şampiyonuz şampiyonlar ligine gidiyoruz. Nerede abicim paralar çıkın ortaya en iyi oyuncuları alacaksınız sabır falan yok. Prag’dan 4 tane yedik sizin yüzünüzden
Bunlar keremle barisi ayni gun satsa zaha ziyech yunus var diye transfer yapmaz
Hırsız var diye bağırıcam en sonundaMou ne kadar verdiler acaba? O da var. 20-25 arası vardır sanırım. Bir de maximin var. Bu sene de 50 üzeri harcayacaklar bu gidişler.
Bu arada tinercilerde geçen sezon 2. transfer dönemini de katarsak onlarda çok ciddi para harcadı. 50m olmasa bile yaklaşmışlardır.
Bir bizde para yok nedense. Yersen. Kime gittiyse artık paralar.
Bizimkilerin hariç çok takip etmem. Belki özet denk gelirse ona bakarım.renktaş
sen macları izlemıyorsun degil mi