Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemler bunlara peşkeş çekmese o puanı da toplayamazdi yetiş ya Ali..
Bu arada o mal'dan bir b.k olmaz ne akillanmasi. Pederin eski çalıştığı yer bunlarla ortaklık yapiyordu pederin patronu yıllar önce demişti bunların bütün işi yöneten Mustafa Koç Ali'nin bir b.ka yaradığı yok bunu o yüzden yurt dışına yolluyorlar şirketten uzak tutuyorlar demişti.
Adam zaten sirket islerine karismiyordur, bir dunya ceo cfo mudur vs var.
Dogru son dakika penaltilarla az ligde tutmadilar

okan wendel gelecegi icin cok rahat

vay okan hocam vay

Wendeli alabilen tominayıda alabilirdi dolayısıyla alamazlar ki fiyatlarıda asagi yukari ayni olur 20 civarı
Bonservisle bitmiyorki adam premier ligte cekip almak icin yuksek ucret odemelisin wendel rusyadan kacmak istiyorsa daha rahat alirsin 20 milyon veriyorsan 10 milyon yillik oyuncuya veremezsin

Ne alaka yav

McTominay Türkiye'ye gelmek istiyor mu? Ayrıca onun isteyeceği maaş Wendel 'in kini ikiye katlar. McTominay icin 25-30 milyon istiyorlar ayrıca.
Dün gelmemek gibi bir durumu yok denmisti ve Wendel inde rusya dan çıkıp gelmesi kolay degilki 2027 de bitiyormuş adamın sözlesmesi yani yine 25 milyondan az istemezler. Wendelin maası bilmiyorumda Tominayın çok maas isteyecegini de dusunmuyorum 2.5 mu ne alıyor orada burada 3.5 a bile evet der bence.

Wendel imkansız. Zenit paraya ihtiyacı olan oyuncu satayım iyi para diyecek bir takım değil. Ancak Wendel gidecek diyecek ki ben Rusya'da kalmak istemiyorum artık ayrılmak istiyorum diyecek sonra sende minimum 15 milyon+ bonus koyacaksın masaya öyle alabilirsin. Başka para ihtiyacı olan bir takım olsa olabilirdi mesela çünkü Avrupa takımları Rusya'dan oyuncu almada bazen sıkıntı yapabiliyorlar Ajax- Spesteryan işi gibi. Zenit'ten başka tek bir ihtimal başka iş vb. ilişkilerle alabilirsin göndermek istemeyeceği bir oyuncuyu.

Muradım STEPANENKO vardı sen bilirsin yaşıyor mu daha? Çok severdim kendisini ülkemize nasıl gelmedi merak ettim bir an
Ukrayna takımlarının başkanları ve sportif direktörleri genel olarak manyak Kemal'im :D Tete'den dolayı dava açan kulüp bize su bile göndermez Kemal'im yav :D

Hazır Belçika milli takımında ve A.villada yedeğe düşmüş Tielemansı ikna edip alsınlar bari

Dün gelmemek gibi bir durumu yok denmisti ve Wendel inde rusya dan çıkıp gelmesi kolay degilki 2027 de bitiyormuş adamın sözlesmesi yani yine 25 milyondan az istemezler. Wendelin maası bilmiyorumda Tominayın çok maas isteyecegini de dusunmuyorum 2.5 mu ne alıyor orada burada 3.5 a bile evet der bence.
Tominay en kötü 4 ister hatta bizim muhabirlere göre Arabistan gibi görüyormuş burayı o durumda 6-7 de ister.

McTominayin kari Ibiza Dan başka yere gitmez gibi duruyor
IMG_3292.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt