Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zambonun yaşı sıkıntı gibi geliyor bana

ha doğru bile olsa 20 civarı bonservis geri dönüşü olmayacak adama vermemeliyiz bence

Bu her siyah oyuncunun yasinin buyuk oldugunu varsayma olayi biraz sacma geliyor bana.

Saglik kontrollerinde anlasilir diye dusunuyorum.

27 yasinda aldigin oyuncuyu 29-30da 10-15e okutursun.

Mesele futbolcu kontrat uzatmiyorum diyorsa bir firsat zaten, yoksa imkansiz gibi bisey Anguissa’yi almak.

Fener Fred’e 30 yasinda 15 bayildi, simdi Manu geri istiyomus.

Ozetle geri donusu olmayan bi transfer degil.

aklıma gelen tek bir şey var

o da klopp örneği

hocada klopp etkisi çok gibi geliyor bana

o da liverpoolun fiziksel oyununu thiago alarak toplu oyuna evirmeye başlamıştı

normalde thiago klopp oyununda ne alaka demiştim

ama bence de asıl önemli çıkan yönü fiziksel gücü ikili mücadele başarısı olan biri tercih edilmeli ama yukarıdaki senaryo da aklıma geliyor
henderson ve milner gibi tempo canavarlarıda vardı ama. o tip oyuncu lazım sanki bizede hocam

Geçen seneden daha güçlüyüz. Ziyech, Zaha ve Icardi ile tam kadro kamptayız. Bu sene Ziyech ve Zaha gerçek formuna ulaşacaktır. Bilhassa Ziyech şampiyonluk demek.

Bu her siyah oyuncunun yasinin buyuk oldugunu varsayma olayi biraz sacma geliyor bana.

Saglik kontrollerinde anlasilir diye dusunuyorum.

27 yasinda aldigin oyuncuyu 29-30da 10-15e okutursun.

Mesele futbolcu kontrat uzatmiyorum diyorsa bir firsat zaten, yoksa imkansiz gibi bisey Anguissa’yi almak.

Fener Fred’e 30 yasinda 15 bayildi, simdi Manu geri istiyomus.

Ozetle geri donusu olmayan bi transfer degil.
Manunun geri isteme gibi bir durumu oldugunu sanmam

Fredin son kontratiydi bu, 15 kacti fbye artik

O mac daha cok mental kaynakliydi ya sistemle falan aciklanabilecek bi mac degil bence
ama sene içinde de oyunu alamadığımız maçlar oldu

kpaşa, hatay evde depte, kopenhag, beşiktaş, prag aklımda kalanlar bunlar. biraz sert bi ortasahaya karşı siniyoruz. mertens 1 yaş daha attı bence bu sene daha kötü olabiliriz

ama sene içinde de oyunu alamadığımız maçlar oldu

kpaşa, hatay evde depte, kopenhag, beşiktaş, prag aklımda kalanlar bunlar. biraz sert bi ortasahaya karşı siniyoruz. mertens 1 yaş daha attı bence bu sene daha kötü olabiliriz
Yok katiliyorum sana da fb maci ozelinde yazdim kank

1300 dakika filan oynadı. bu aldatıcı olur
22/23 de de iyi.

Screenshot_20240714-143628~2.webp

Wendel torreira ikilisi olmaz diyenler. Senede oynadığımız büyük maçlar zaten sayı olarak az. Büyük maçlarda da 3 lü orta saha yaparsın torreira, wendel , Kerem (Berkan) sonra skora göre Mertens girer Bence 3 5 maç sağlam olayım diye Hojberg torreira yapmaya gerek yok orta sahayı.

Hedefin CLmi sampiyonluk mu. İkisi de diyosan Anguissa. CL diyosan Hojbjerg, şampiyonluksa Wendel.

Icardi
Barış Mertens Ziyech
Wendel Torreira
Kohn Davinson Nelsson Doue
Muslera

Batshuayi
Zaha Kerem Yusuf
Demirbay Kaan
Berkan Abdülkerim Emin Metehan
Günay

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt