Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.221
- 101.428
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
McTominay’i 20’ye bile alır muyuz ben emin değilken yönetimin bu kadar gerizekalı olduğunu düşünmek istemiyorum açıkçası. Öyleyse sorun daha büyük, gerizekalı olmanın çözümü yok çünkü.Bence sorun Cenk Ergün'de değil bu adamın menajer çevresinin gayet geniş ve iletişim ağı güçlüydü 2017/18 sezonu maddi ve sözleşme olarak açılsak bile getirdiğimiz isimler gayet iyiydi bu sefer o kadar açılamayınca ülkeyede o adamları indiremiyorsun.
Sorun Dursun Özbek'in ayırdığı bütçelerle istediğimiz oyuncu tarzı Mctominay için 10 m euro bütçe ayırmak komediden öteye geçmez muhtemelen ilk teklifimiz 7-8 m euro civarındadır en fazla 12'ye kadar çıkarız 15'li rakamları görme ihtimalimiz bile yok.
Sihirbaz bile olsa yapamaz aslında yanlış kişiye kızıyoruz.
Kulübün kötü mali şartlarında Ağustos sonu anca olur umarım o gün yine son dakikalarda saçma sapan Ndombele tarzı bilinmeyen bir hamle yapmazlar.
Niye CL de 3 lü orta saha çıkılmıyor mu?Hedefin CLmi sampiyonluk mu. İkisi de diyosan Anguissa. CL diyosan Hojbjerg, şampiyonluksa Wendel.
bu ve nevzat gibilerini burnunu kırıldığı günü merakla bekliyorum benBCT denen soytarının yasaklı kaynak olacağı günü merakla beklemekteyim.
Paraları yerken bize mi sordun5 milyon borcum var
Ne transferi düşüncem bana ne
Erden Timur ayrıldıktan sonra beklentim giderek düştü zaten dünkü haberlerden sonra artık gerçeklerle yüzleşmek lazım bizim alabileceğimiz en iyi hedef Amrabat olur o da Manchestar'a gitmezse kiralık + opsiyonlu şekilde alabilirsek alırız yoksa daha iyisine düşük ihtimal veriyorum.McTominay’i 20’ye bile alır muyuz ben emin değilken yönetimin bu kadar gerizekalı olduğunu düşünmek istemiyorum açıkçası. Öyleyse sorun daha büyük, gerizekalı olmanın çözümü yok çünkü.
Neyse gazeteciler bir taraflarından sallıyordur diye ümit ediyorum. ND Haziran başı SM ile AWB’ye 25 milyon bütçe dedi, maaşları en az 4 milyon olsa *4 dediğinde 41 milyon bütçe yapar. Sağ beki Doue yapmaya çalıştığın ortamdan 1,2 maaş; 9 bonservis desen orta saha için 4 yıllık maaşıyla en az 27 milyon bütçemiz olması lazım ki daha Oğuz almıyorsun. Okan çıkıp paramız var paramız var diyor. Birileri istifa etmeli iyi isim almazlarsa
Enflasyonu da dikkate alırsan Belhanda’ya 7, Feghouli’ye 8, Maicon’a 5 m euro maaş verdin o dönem, bu seviye adamlara bu paraları verecek kadar mal yoktur umarım. Mariano, Gomis, Fernando dışındaki her transfer olması gerekenden çok daha maliyetli ve yanlıştı.Bence sorun Cenk Ergün'de değil bu adamın menajer çevresinin gayet geniş ve iletişim ağı güçlüydü 2017/18 sezonu maddi ve sözleşme olarak açılsak bile getirdiğimiz isimler gayet iyiydi bu sefer o kadar açılamayınca ülkeyede o adamları indiremiyorsun.
Sorun Dursun Özbek'in ayırdığı bütçelerle istediğimiz oyuncu tarzı Mctominay için 10 m euro bütçe ayırmak komediden öteye geçmez muhtemelen ilk teklifimiz 7-8 m euro civarındadır en fazla 12'ye kadar çıkarız 15'li rakamları görme ihtimalimiz bile yok.
Sihirbaz bile olsa yapamaz aslında yanlış kişiye kızıyoruz.
Kulübün kötü mali şartlarında Ağustos sonu anca olur umarım o gün yine son dakikalarda saçma sapan Ndombele tarzı bilinmeyen bir hamle yapmazlar.
10 değil 12, satıştan pay üstüne menajer komisyonu verdik. Ndiaye’den edilen kar 1-2 m euro.10 milyon Euro’ya alınan ve kulübündeki maaşının 10 katı maaş verilen Ndiaye’yi transfer başarısı olarak örnek vermeyi bırakamadılar.
Ndiaye ve Belhanda’ya katılmıyorum. Belhanda’ya yüz kere teklif geldi Fatih Terim müsade etmedi gitmesine. Bunun dışında tarihindeki en iyi üç bekten biri olan Mariano’yu aldı üstüne ortasahaya City’den adam çekti adam sonra gitti UEFA aldı. Gomis’i de o çekti Fransa gol kralı iken. Efsanen oldu sonra.Feghouli ile Belhanda'ya verdiği 5 sene kontrat yüzünden 2 şampiyonluk geldiyse kalan 3 senede de süründük. Maicon'da da zarar ettik, övülen Ndiaye'nin bile maliyetinin daha fazla olduğu sonradan ortaya çıkmıştı.