Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fbnin oğuzu almasının hiçbir mantıklı açıklaması yok o bölgede irfan var cengiz var hatta Emre mor var oğuz ne alaka yani irfanı mı satıyorlar acaba öyle olacaksa irfanın gidip oğuzun gelmesi kötü olmaz irfan kaç maçı çevirdi geçen sezon gitmesi güzel olur

mood on

GSYpYxvWcAA01WA

Bu esseklerde sağ kanada irfan , cengiz emre mor varken oguzu ne alıyor
Sol kanatta 98 maç
Sağ kanatta 41 maç

oynamış bir oyuncu. İrfan, Cengiz, Tadic ve Oğuz rotasyonuyla devam edeceklerdir. İrfan'ı Szymanski'ye alternatif yapıp bir kanat oyuncusu daha almaları şaşırtmaz.

fbye gitmeye razi olan futbolculardan bi b olmaz

Fbnin oğuzu almasının hiçbir mantıklı açıklaması yok o bölgede irfan var cengiz var hatta Emre mor var oğuz ne alaka yani irfanı mı satıyorlar acaba öyle olacaksa irfanın gidip oğuzun gelmesi kötü olmaz irfan kaç maçı çevirdi geçen sezon gitmesi güzel olur
4-5 milyon vermişler adamlar için para değil.Tutmasa ne olur ?

oğuz aydın, irfan ve hakan namert'in yandan yemişi.

İrfan sakatlik sorunu da yaşayabilir ayrıca performans olarak önüne de geçebilir diğer iki isim çöp zaten kağıt üstünde var.

kerem yahut baris gittigi takdirde yerlerine koyabilecegimiz tek adamdi

dursun 1 aydir pazarlik yaparken herifler 1 günde isi bitirdi

gorunen koy kilavuz istemez,bunlar sarküteri den 1 kalıp peynir alamaz

Bu arada sabah yazacaktım ama Hollanda'ya gezmeye gidince unuttum.

Bu gece rüyamda Icardi ile birlikte İtalya'da lüks bir otelde tatil yapıyorduk. Otelin yüzme havuzunda yüzerken kadının biri gelip Icardi'nin cep telefonunu çaldı. Nasıl yaptıysa saniyeler içinde telefonun kilidini açıp banka hesabındaki paraları yürüttü. 24 Milyon € puf oldu.

Sonra bu kadın kaçarken ben arkasından koşarak kadını boynundan tutup yakaladım, hatta akabinde paralar nerede diye kadına hatta işkence ettirdik İtalyan mafyasına. Kadın gıkını bile çıkarmadı. Sonra Icardi iyice delirdi kadının ağzını burnunu kırdı. Sonra uyandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt