Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuz Aydın'ı suyun diğer tarafına kaptırdık yaa alınacak tek adamdı bizim ligten benim için hayat bitti. İlkay Gündoğan falan getirirlerse anca öyle toplarlarım ne desek boş. Kerem ve Barış tutulacaksa eyvallah ama bunlardan biri bile gitse yerli oyuncu konusunda sıkıntıya düşeceğiz.

Ben bissaka istemem ki zaten dedic yada doue varken.7-8 milyon euroya en az kıymadığın sürece de bu oyuncular gelmez.Gider köhn gibi bir adam alırsın ucuza sonra soru işareti olur o da.Minimum 30m harcamadıktan sonra zaten 6.hafta falan orta sahada demirbay sağda kaan başlar 11de
Dedic bisakkadan pahalı hocam ne dedici ya

Sosyal medyada olumsuz eleştiri yapanlar taraftar değilmiş
Asıl sessiz kalan taraftar değildir

birileri vardı onlarda sürekli halka suçu atardı. zerre farkın yok ibram

Erden Timur ilk sezonda 46,94M euro, ikinci sezonunda 36,09m euro bonservis bedeli harcamis (taksitleri falan geciyorum). Bu takimin simdi acilen sag bek ve 8 numaraya ihtiyaci var. Ayrica 37'lik Mertens'in bölgesine bir yabanci almak yerine Zaha'yi gönderemedikleri icin Zaha ile devam edecekler. Hoca 8 yabanci devam edecek, 4 yabanci gelecek demisti. Batshuayi haric sadece 2 yabanci konusuluyor simdi. Hocayi 1 yabancidan vazgecirdiler bile. Bu takimin yedek sag beki ve sol beki yok. Yunus Akgün dönüsünde nasil performans gösterecek belli degil ve sen Oguz'u almiyorsun. 5-6 tane kilit transfer var, onlari bile yapamayacaklar gibi görünüyor. 17-18 transfer yapildi 2 sezon üst üste. Simdi gerekli oyuncu sayisi cok daha az olmasina ragmen yalan dolan satiyorlar millete.

Ben ismi telaffuz edilen adamların alınmayacağı şeklinde yorumladım.

Gelecekler önemli de tete oliviera nereye gidecek bunun çalışması yapıldı mı eyupspor yada Ümraniye mi olacak acaba daha cicaldao ve ross da var

Madem iki isim veriyorsun bitirmeden gelme sürekli rezillik oluyor sonra. Tabi tepki alırsın o zaman.
Ellerinde para olmadigi cok belli. En azindan Kerem'i cift haneli bir bonservise satip Oguz'u almak istiyorlardi. Kerem henuz satilamadigi icin Oguz'u da alamadilar. Simdi sen gor rezilligi Kerem'i 7-8 milyon euroya sattiklarinda.

Dünyanin herhangi bir yerinde 30M Euro'ya sattigi adamin yerini ilk 11 seviyesinde 3M euro civarina doldurabilen bir kulüp olmus mudur?
Murat ayni seviye adamla yerini nasıl doldurcan ya. 30m a sattığım adamın yerini 15m a bile dolduramazsin çünkü o adam zaten eşik atlamış etmiş. Sen yine onun 1-2 tık altini alıp işlemeye calisacaksin.

İbrahim Hatipoğlu: "Sanchez'e de çok ciddi teklifler var. O da satmak istemediğimiz oyunculardan biri. Abdülkerim, Nelsson ve Sanchez'den kurulu çok kuvvetli bir defansımız var. Hocamız üçünden de memnun. Bunları destekleyen 2 genç Türk oyuncumuz var. Biri Emin Bayram diğeri Metehan Baltacı. Kaan Ayhan gerektiği zaman bize bu bölgede katkı veriyor. Elimizin çok güçlü olduğu bir yer. Buna rağmen daha çok oynayan bu üçlüyü bozmak istemiyoruz."

Dünyanin herhangi bir yerinde 30M Euro'ya sattigi adamin yerini ilk 11 seviyesinde 3M euro civarina doldurabilen bir kulüp olmus mudur?
Ne alaka lan Murphy?

Ajax modeli, Porto-Benfica modeli tam olarak bu.

Haa aldığın oyuncu tutar/tutmaz o ayrı konu. Ama bu pek çok kulübün uyguladığı bir stratejidir.

Orada 30'a sattığın oyuncuyu 1 milyona aldıydın ya, onu ne yapacağız :d

Yönetimi ve başkanı en sert eleştirenlerdenim de bu yazdığın saçmalık ötesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt