Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
Ooooo Arjantin Colombia
İşte ben bu maçı izlerim
İşte ben bu maçı izlerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ziyech'in oyun ezberi bana sağdaymış gibi geliyor ama olabilir tabi. bilemiyorum.Niye mertens varya ziyech ordada oynayabiliyor birde ustune bats var
Onu yoneticiler dusunecek diye bir sey yok, 12 yabanci hakkin var ;onu da yöneticiler düşünecek. bence risk almış olacağız sadece mertens'e emanet ederek.
Abdulkerim yedek!Davinson varken nelssonun durumu ne olacak ikisi de yedek bırakılacak oyuncu değil
3 5 2 ye hazir olun, aranan profiller bunun üzerineDavinson varken nelssonun durumu ne olacak ikisi de yedek bırakılacak oyuncu değil
O yüzden para sorun değil, 50 milyon bütçeOkan hoca 10 numara konusunda net ya. Hakim var gerekirse diyor, bazen 4-4-2 olacak Michy ile diyor. Mevcut durumda bir 10 numara sorunu yok yani. 8 ve 2 Sadece.
mertens ile kontrat yenilememe opsiyonumuz vardı mesela. ama şu an için bunu söylemek linç sebebi olabilir tabi. zaha'yı da istemiyorum ama kontratından ötürü kalacağından ona girmiyorum.Onu yoneticiler dusunecek diye bir sey yok, 12 yabanci hakkin var ;
Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Torreira
Ziyech
Zaha
Mertens
Icardi
Batshuayi
sag bek ve orta saha aldin mi etti 12.
Geri kalan yabancilari da gondermek lazim bu arada.
Ne 10 numarasi?
Kapat konuyu bence.mertens ile kontrat yenilememe opsiyonumuz vardı mesela. ama şu an için bunu söylemek linç sebebi olabilir tabi.
daha neler. bana kalsa nelssonu 15m okutur. abdül davinson arkalarinda emin veya metehani tutarim. 3 tane as stoper cok lüks.Abdulkerim yedek!
sezon içinde bakalım üstat. belki de üzülürüzKapat konuyu bence.
Iki yildir ayni teknik heyet varken ve bu ekip 3. yilina girerken neden sistemi degistirsin? Bu soruyu anlamiyorum o yuzden.
Sağ bek- orta saha ondan sonra giden olursa yabancı sınırı açılırsa gidenin yerine oyuncu, bir de olursa genç yerli dedi değil mi?Alinmayacak dedi ya Hatipoglu.
Bu şaka di mi
Abdulkerim'in yasi digerlerinden daha ileride ve performansi dususte. En son durumlarina gore bence Apokerim net yedek kalir.daha neler. bana kalsa nelssonu 15m okutur. abdül davinson arkalarinda emin veya metehani tutarim. 3 tane as stoper cok lüks.