Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye mertens varya ziyech ordada oynayabiliyor birde ustune bats var
ziyech'in oyun ezberi bana sağdaymış gibi geliyor ama olabilir tabi. bilemiyorum.
bats ile icardi'yi çok fazla yan yana izlemeyeceğimizi düşünüyorum açıkçası. belki skora ihtiyaç olan maçlarda olabilir.

onu da yöneticiler düşünecek. bence risk almış olacağız sadece mertens'e emanet ederek.
Onu yoneticiler dusunecek diye bir sey yok, 12 yabanci hakkin var ;

Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Torreira
Ziyech
Zaha
Mertens
Icardi
Batshuayi

sag bek ve orta saha aldin mi etti 12.

Geri kalan yabancilari da gondermek lazim bu arada.

Ne 10 numarasi? Ziyech ve Kerem'i orada oynatirim dedi hoca. Ara sira o sekilde rotasyon olacak. Bazen Batshuayi oynar Icardi ile beraber mesela.

Davinson varken nelssonun durumu ne olacak ikisi de yedek bırakılacak oyuncu değil

1720994136014.webp

Gibi transfer dönemi

Muslera
Kaan-Nelsson-Apo-Köhn
Torreira-Demirbay
Ziyech-Batshuayi-Zaha
İcardi

Sezonu bu kadroyla açabiliriz.

Sağ beki filan geçtim sadece bunlar wendeli alabilsinler hatipci olacam direkt özür dileyeceğim hatta erden timuru sileceğim direkt olarak , hiç sağ bek falan beklentisine de girmeyeceğim.

Onu yoneticiler dusunecek diye bir sey yok, 12 yabanci hakkin var ;

Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Torreira
Ziyech
Zaha
Mertens
Icardi
Batshuayi

sag bek ve orta saha aldin mi etti 12.

Geri kalan yabancilari da gondermek lazim bu arada.

Ne 10 numarasi?
mertens ile kontrat yenilememe opsiyonumuz vardı mesela. ama şu an için bunu söylemek linç sebebi olabilir tabi. zaha'yı da istemiyorum ama kontratından ötürü kalacağından ona girmiyorum.

Iki yildir ayni teknik heyet varken ve bu ekip 3. yilina girerken neden sistemi degistirsin? Bu soruyu anlamiyorum o yuzden.

Koskoca sezon Mertens ile gitmeyeceğini biliyor olmaları gerekir. Öyleyse akla 4 3 3 ve 4 4 2 geliyor. Kerem, Ziyech, Zaha yı denedi ve Mertens kadar verim almayacağını gördü hoca. Ayrıca şampiyonlar ligi için 4 3 3 oynayarak orta sahanın gücünü de arttırabiliriz. Geçen sene 4 3 3 ile şampiyonlar ligi defteri bu kadar erken kapanmazdı. Bu sene Avrupa da yine hüsran olursa zaten ne dursun ne Okan Hoca ne de 4 2 3 1 kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt