Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.339
- 30.160
- 1.988
Sezon biterken kim gazladi bizi ilk üst düzey adamlar gelicek yönetim gözü karartı diyen gazeteci ilk kimdi? Ona fena sovucem yatarken
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dayının durumu pek iyi değil Berkan'ın gerisinde görüyorum.kerem demirbay ortasaha degil mi
Oguz en az 700 bin euro alır düzenli olarak gelen o paraya degisim kacınılmaz maalesefVay hain.

Tüm bonservis harcamalarına bakarsak iki senede 80m euro para harcmışız. Şimdi geldiğimiz noktada 2 tane nokta atışı oğlu nokta atışı transfer yapmaları gerekiyor ve laga luga yapıyorlar. Zaha'yı satamayacakları için 10 numara transferini zaten defterden sildiler.Net ederim.
+170 gündür sağ bek
Satmak istedikleri belli ama bize sira gelirmi o var iste.karakulluga göre mancester tominayı kapının önüne koymus ondan gönderıyormus bu basarı degılmıs
Erden Timur'u yollayıp takım emin ellerde transferde merak etmeyin diye yönetim buna sebep oldu.Sezon biterken kim gazladi bizi ilk üst düzey adamlar gelicek yönetim gözü karartı diyen gazeteci ilk kimdi? Ona fena sovucem yatarken
Dursunun kendisi bile öyle dedi rtaşSezon biterken kim gazladi bizi ilk üst düzey adamlar gelicek yönetim gözü karartı diyen gazeteci ilk kimdi? Ona fena sovucem yatarken
Zaha'dan umudum var Ziyech konusunu kampta takip etmek lazım.Tüm bonservis harcamalarına bakarsak iki senede 80m euro para harcmışız. Şimdi geldiğimiz noktada 2 tane nokta atışı oğlu nokta atışı transfer yapmaları gerekiyor ve laga luga yapıyorlar. Zaha'yı satamayacakları için 10 numara transferini zaten defterden sildiler.
Bende söverim rtas teşekkür ederim. Ocak dönemi geçer geçmez yeni beki bir sekilde bağlamak lazimdi en gec nisan mayis gibi. Bunlar ama tamamen seçime odaklandı. Zaten aylardır şampanyalar havada uçuşuyor kutlamalar falan nerdeyse ofise tuvalet kağıdı almayi bile unutacak kadar kafalari hem floryada hem kutlamalarda secimdeydi. Son gün sınav notu arayan çocuk gibi fellik fellik adam arıyorlar şuanda. Bu konuda hocaya da kızarım ama. Ulan bizim etimiz ne budumuz ne öyle bir adam tarif ediyor ki prime seedorf, edgar davids istiyor sanki mübarek.Barella veya Vitinha gibi biri olursa anca kabul ederim.
Mctominay, Hojbjerg, Fofana hiçbiri kabul etmem.
20 yıldır kısır döngü gibi Cenk ve Abdürrahim gibi adamların transfer yapmasını bekliyoruz.ikinci kampın sonunda sağ bek.
transferin bitmesine 1 saat kala da ortada kalmış bi orta saha getirecekler
(gülerek)Benim transferden umudum kalmadı. Eldeki ideal isimleri üç kuruş bonservis için satmasınlar yeter diyorum bazen.
Ziyech kafada halletmiş her şeyi, iş yapacağı belli. Zaha gitgide Babel'leşecektir diye düşünüyorum. Keşke iş yapsa.Zaha'dan umudum var Ziyech konusunu kampta takip etmek lazım.
Yok oralari biliyorum da ilk hangi gazeteciden çıktı ben hatirlayamadim da. Kimse o gazeteci en çok mamalanan gazeteci direk odur. İlk mancınık ona atılmalıdırErden Timur'u yollayıp takım emin ellerde transferde merak etmeyin diye yönetim buna sebep oldu.
Erden Timur'u yolladıkları an tüm 2 senelik krediyi sıfırladılar şu an eksiye düştü açıkçası en ufak sarsıntıda bu taraftar yönetimi yer ayaklanır Erden Timur'un başkanlığı için ortalığı yakar.
Genel kurulda Erden Timur konuştuktan sonra çok fazla alkış vardı muhtemelen kenarda pusuda bekliyordur.
Zaha hazırlık maçında baya pres yapıyordu bu sene bana güven veriyor hırslanmış, yüzü gülüyor.Ziyech kafada halletmiş her şeyi, iş yapacağı belli. Zaha gitgide Babel'leşecektir diye düşünüyorum. Keşke iş yapsa.
5 dk sonra macı baslayacak bu isminHojberg'i istiyorsunuz da benim bildiğim kadarıyla suya sabuna çok karışmayan pasör orta saha profilini yansıtıyor. Bize böyle Arturo Vidal gibi bir profil lazım. Orta sahada psikolojik üstünlüğü sağlayacak bir oyuncu.