Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kutlu da bunu rt'lemiş
Az kaldi pis kufur etcem herifeRomano bir gs haberi gir lan artık işgüzar herif
Okadar da degil be ustad tamam teknigi muazzam degil top kontrolu muazzam degil ama hirsi surati adsm gecmesi top tasimasi ceza sahasi kosulari ve bitiriciligi gercekten iyiMctominay cok yeteneksiz, kütük bi herif.
Cok faydali da olabilir gelirse ama o paralara cok daha iyisini alabiliriz. Fofana, Kovacic, Anguissa, Sabitzer, Bentancur…
Bunu fener çok istiyor açık ara listenin 1. numarasıymış Mourinho El Nesyri'de olduğu gibi olmazsa olmaz demiş.İsimli orta saha transferinde en oluru bu gibi geliyor bana. 10-12 civarı + 3.5-4 milyon maaşa Hojberg TR'ye ikna olduğu an gelir bence.
Sportif direktörün esas görevi pazarlık yapmak ya da oyuncu ikna etmek değil, doğru profilleri scout ekibiyle bulup o oyuncuya gitmek. Ucuza alma vs misyonları olmaz kısacası.Pek sanmıyorum. İbrahim Hatipoğlu bence çok iyi niyetli biri ama bu işlerde çok acemi. Erden Timur varken de düşünüyordum o yokken daha da belli oluyor bizim Cenk Ergün yerine gerçek bir Sportif Direktöre ihtiyacımız var.
Yalçın Çetinin Scott mctominay deyişini hayal ediyorum
Sanmıyorum pek. Orta sahada yabancıya yer var mı daha o belli değil onlar da. Tabi dediğin doğru da olabilir.Bunu fener çok istiyor açık ara listenin 1. numarasıymış Mourinho El Nesyri'de olduğu gibi olmazsa olmaz demiş.
İlk teklifleri 12 m euro bonservis dahada çıkarlar 15-20 arasına kadar bütçeleri varmış.