Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mctominay yorumlarının altında 30-35 m eurolar uçuyor Dursun Özbek görmesin fenalaşabilir.

Mctominay cok yeteneksiz, kütük bi herif.

Cok faydali da olabilir gelirse ama o paralara cok daha iyisini alabiliriz. Fofana, Kovacic, Anguissa, Sabitzer, Bentancur…
Okadar da degil be ustad tamam teknigi muazzam degil top kontrolu muazzam degil ama hirsi surati adsm gecmesi top tasimasi ceza sahasi kosulari ve bitiriciligi gercekten iyi

Aslinda olup bittigimiz gedson fernandesin olmus halini aliyoruz gedson topu tasiyip finali yapamiyor bu adam finalide yapiyor daha ne yapsin

İsimli orta saha transferinde en oluru bu gibi geliyor bana. 10-12 civarı + 3.5-4 milyon maaşa Hojberg TR'ye ikna olduğu an gelir bence.
Bunu fener çok istiyor açık ara listenin 1. numarasıymış Mourinho El Nesyri'de olduğu gibi olmazsa olmaz demiş.

İlk teklifleri 12 m euro bonservis dahada çıkarlar 15-20 arasına kadar bütçeleri varmış.

durslol-jpeg.165809

Farklı bir oyuncu için ingilteredeyiz. İsimler yem.

Pek sanmıyorum. İbrahim Hatipoğlu bence çok iyi niyetli biri ama bu işlerde çok acemi. Erden Timur varken de düşünüyordum o yokken daha da belli oluyor bizim Cenk Ergün yerine gerçek bir Sportif Direktöre ihtiyacımız var.
Sportif direktörün esas görevi pazarlık yapmak ya da oyuncu ikna etmek değil, doğru profilleri scout ekibiyle bulup o oyuncuya gitmek. Ucuza alma vs misyonları olmaz kısacası.

Erden Timur gibi yöneticiler maliyeti de dikkate alır o yüzden sportif direktörümsü profiller zaten kulüpte mevcut Şilili elemanla Utkucan bu rolde.

İbo abi
Efem cenk
Abi canım fish&chips çekti gece gece ne yapsak
Olm benim bildiğim bir mekan var Manchester da deplasman maçında gitmiştik.
İbo abi gidelim mi ya?
Tamam lan hadi gidek. Soran olursa mctominay la görüşürüz deriz.
Kralsın abi...

Tominay da gelmez Bissaka da
Umutlanmayın boşuna
Umut vermek Dursun'un en iyi bildiği oyalama taktiklerinden. Muhabirler de , özellikle Nevzat ve Haluk , baş yardımcıları olmuş

Bunu fener çok istiyor açık ara listenin 1. numarasıymış Mourinho El Nesyri'de olduğu gibi olmazsa olmaz demiş.

İlk teklifleri 12 m euro bonservis dahada çıkarlar 15-20 arasına kadar bütçeleri varmış.
Sanmıyorum pek. Orta sahada yabancıya yer var mı daha o belli değil onlar da. Tabi dediğin doğru da olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt