- 31 Ağustos 2021
- 69.381
- 49.688
- 3.258
nevzort , bazı duyumcugiller (belki kaya temel)Karakullukcu’nun yönetim tarafindan beslenen twitter hesapları dedigi hesaplar hangi hesaplar acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nevzort , bazı duyumcugiller (belki kaya temel)Karakullukcu’nun yönetim tarafindan beslenen twitter hesapları dedigi hesaplar hangi hesaplar acaba
Üstad konuyla alakasi yok amaBu tweet le haklı olduğunu mu ima ediyor yani. Bu uğur da kendini iyice bi halt sanmaya başladı.Yönetimi savunmuyorum ama bunun aklınca yangın mangın yayınları çok yanlış... Vecino olayında da yangın yapıp ndomble gelince daha iyi demişti.. Adam sürekli negatif basıyor...
Sen çıldırmışsınZeki Çelik ve Emirhan İlkhan gelsin yeterli
Abi sen bana benzemeye basladin iyice ha,ben keramettin abiye cektim son zamanlarda gerci ama o da enis savar gibi ketum oldu cok ilginc
E.ZKarakullukcu’nun yönetim tarafindan beslenen twitter hesapları dedigi hesaplar hangi hesaplar acaba
Liste başı Scofield'dır ona neredeyse eminim.Karakullukcu’nun yönetim tarafindan beslenen twitter hesapları dedigi hesaplar hangi hesaplar acaba
Üstad konuyla alakasi yok ama
Hayatimda ne kadar üzeyir tanidiysam hepsi zengin
Siz de zengin misiniz
Youcef Atal ne yapıyor acaba
Kendisi kim tarafından beslendiğini açıkladı mı? Serdar abisi iyi besliyor mu acaba kendisini?Karakullukcu’nun yönetim tarafindan beslenen twitter hesapları dedigi hesaplar hangi hesaplar acaba
Bu avatarı degismedigin sürece orta saha olmayacak gibi hissediyorumListe başı Scofield'dır ona neredeyse eminim.
İki kilo bi buçuk hasta bu çocukOlgunlaşmamış Hıncal Uluç bu çocuk..
Dogru söyleyeni 9 köyden kovarlar ahbertDoğru söze küfr edemeyiz heis
Bütçemizin yeteceği tek orta saha