Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 50.995
- 39.788
- 2.953
Umarim dogru duymuṣsundur taner
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En son 25-30 milyon TL'ye 2026'ya kadar sözleşme imzalamıştı. 50-60 milyon TL civarına 2028'e kadar yeni sözleşme imzalar herhalde. Aynı şekilde Nelsson ile de eğer gitmezse sözleşme uzatma gelir 2-2.5 maaşa.
Yerli sayıyorlar mi2 ve 8i alsınlar da ilkay fırsat transferi olsun
Nelsson'un sakatlık yüzünden büyük bir ihtimal oldu bu. Nelsson bu şampiyonada oynasaydı gideceğini düşünüyordum açıkcası. Kerem konusunda bence iyi bir turnuva geçirdi. O yüzden 15 milyona gideceğini düşünüyordum ama belli ki 8-10 civarı teklif gelmişse kalmalı zaten. Kerem önemli bir oyuncu.Muhtemelen Nelsson ve Kerem için istediğimiz teklifleri alamayacağız, uzun süre daha Galatasaray forması giyer ikisi de
Kaptan torreira olmalidirkerem 2 nelsson 3. kaptan olmalıdır
Dursun hala yapmadı transferKaptan torreira olmalidir
Bekle 2. Kampa geleceklermişDursun hala yapmadı transfer
Başka şansımız mı var Barış. Ben asıl Keramettin sana nasıl saplıcak onu merak ediyorum.Bekle 2. Kampa geleceklermiş
Hatipoğlu yakın zamanda övülmeye baslanirPedro erden timur gibi basladi hatipoglu hikayesi
Sen niye benim ceza almamı istiyon. Birde seviyom diyon hıyar herifBaşka şansımız mı var Barış. Ben asıl Keramettin sana nasıl saplıcak onu merak ediyorum.
İnsan en çok sevdiğini okşarmışSen niye benim ceza almamı istiyon. Birde seviyom diyon hıyar herif