Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En son 25-30 milyon TL'ye 2026'ya kadar sözleşme imzalamıştı. 50-60 milyon TL civarına 2028'e kadar yeni sözleşme imzalar herhalde. Aynı şekilde Nelsson ile de eğer gitmezse sözleşme uzatma gelir 2-2.5 maaşa.

Muhtemelen Nelsson ve Kerem için istediğimiz teklifleri alamayacağız, uzun süre daha Galatasaray forması giyer ikisi de

Keremle Barışın kaldığı senaryoda Oğuz Aydının alınması gereksiz olurdu zaten asıl mesele bu ikisini kalmaya ikna edebilecek misin? Kerem-Barış-Zaha-Ziyech kanatlarda sıkıntımız yok zaten şu an için

Muhtemelen Nelsson ve Kerem için istediğimiz teklifleri alamayacağız, uzun süre daha Galatasaray forması giyer ikisi de
Nelsson'un sakatlık yüzünden büyük bir ihtimal oldu bu. Nelsson bu şampiyonada oynasaydı gideceğini düşünüyordum açıkcası. Kerem konusunda bence iyi bir turnuva geçirdi. O yüzden 15 milyona gideceğini düşünüyordum ama belli ki 8-10 civarı teklif gelmişse kalmalı zaten. Kerem önemli bir oyuncu.

yönetim gs otobüsünün münih sokaklarında uber gibi neden dolaştığının hesabını hala vermedi mi

Pedro erden timur gibi basladi hatipoglu hikayesi

Oğuzu alamamak demek keremin büyük ihtimalle kalacağı anlamına geliyo kolpadan hikaye uydurmaya gerek yok

Tete yahut dubua yahut sergio gidecek demek de haber değil bunların kalma ihtimali 0 kuraldan dolayı en kötü lisans çıkarmayıp parasını yine ödeyeceksin

Basının hali içler acısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt