Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSje_62WMAEiwFX

Oguz aydin suan icin gereksiz evet ama ben Kerem’in takim da kalacagini düsünmüyorum

Kalmamali da

Taraftar rahat birakmaz hazirlik macinda alinan kötu sonuctan dolayi 2 yildir sampiyon olan hocayi gönderiyorlar

Kerem kalirsa hata yapar

Bu yüzden kerem satilmaliydi ve oguz aydin transfer edilmeliydi cünkü potansiyel var oyuncu da

7 milyon’a degil ama 4-5 milyon ve kullanmayacagimiz 2-3 oyuncu ile olabilirdi
Fener kaça aldı?

Haluk o kum saatleri umarım boş değildir haberin olsun sonrasında hard girerler.

biz istesek oğuz'u alırdık, fener de isteseydi bathuasi'yi tutardı. burda olan olay biz boş pozisyona alabileceğimiz en iyi 2. adamlardan birini aldık, fener 4 tane direkt oyuncunun olduğu yere 5. adamını aldı. çalım dediğin budur, diğeri çocuk eğlemektir.

gence yatırım yapacaksan eksik yerine kalite kat oynayarak gelişirse satarsın. oğuz bizde de yedek oturacaktı, fener'de de. sağ bek al doue midir nedir herif iyi çıkarsa boey gibi satarsın. köhn gibi sıçsa da en azından oynuyo diye alıcısı olur. gerisi fasa fiso.

herifler resmen tiyatro yapıyor

iyi polis kötü polisi oynuyor enteresan

gökhan bizden yana olmuş :asd:

halukta yarın döner

Duboisi niye cikarmadi? Bombos kaliyordu tarafi. Acaba yönetime artik sag beki getirin mesajimi vermek istedi? Zaten gidecekse 2 mactir neden sans verirsin? Birak gencler oynasin. Son 5 dk. kendini nasil göstersinler ?Tuhaf bi mac oldu, neyse.
Dubois 2 mactir takımı sabote ediyor.bi adam tek başına 5 gol yedirir mi 2 maçta ya?bumu bi de oynatiyosun ısrarla,teteyi sagbek yap mücadele etsin zorlansin

Agresif oyuncular alın bu takıma. Yumos oyuncu istemiyorum

Gökhan Dinç: „ben Manchestere gidiyorum lay la la lay la la lay lala lay lala lay“

gökhan dinç: ibrahim hatipoğlu kurtlar vadisi müziğiyle manchestere gittin ne oldu elin boş döndün

Oğuz aydın transferi gayet çalımdır kimse kimseyi kandırmasın

kendi kepazeliklerinize bahane uydurmayın
Ihtiyacin olmayan, potansiyeli belli bi adam, Fenerin alacağı yüzde yüz belli, Alanya'nin başkanı Fenerli. Senin ne işin var Oguz'la? Ihtiyacin yok ulan ıhtiyacin yok.

Haluk Yürekli: "Artık Galatasaray medyasıda kendisine bir çeki düzen versin."

Bu takım Boey gideliden beri geçiş hücumu yiyor ve top kapma oranı da çok daha düşük. Okan Buruk'un iki yıldır oynattığı oyunu oynamak istiyorsak eğer Wendell 8 numara o - la - maz. Bu takıma atletizm ve top kapma becerisi şart. Ayrıca Zaha artık kanat olarak oynayamaz. He tabi düşük profilli Anadolu takımlarına iç saha da Zaha da olur Ziyech de olur ikisi aynı anda ilk 11 gene olmaz.

Eğer ki Okan Hoca ikili orta sahaya Wendell düşünüyorsa açık söylüyorum hüsran yaşarız. Bu takım top kapamıyor, bu takım geçiş hücumu yiyor, 2 ve 8 mutlaka ama mutlaka dinamik agresif ve top kapabilen adamlar olmalı....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt