Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz araştırma yaptım Wendel Belhanda'ya baya benziyor oyun stili olarak onun 1 level üstü gibi düşünebiliriz. Çok iyi bir şutör değil ama bağlantı oyununda baya üst seviye. İkili mücadeleye pek girmiyor ama pozisyon bilgisi fena değil o yüzden pek boşluk bırakmıyor orta sahada. 8 numarada upgrade olacağı kesin ama sıkıntımıza net çözüm olur mu emin olamıyorum.

Biraz araştırma yaptım Wendel Belhanda'ya baya benziyor oyun stili olarak onun 1 level üstü gibi düşünebiliriz. Çok iyi bir şutör değil ama bağlantı oyununda baya üst seviye. İkili mücadeleye pek girmiyor ama pozisyon bilgisi fena değil o yüzden pek boşluk bırakmıyor orta sahada. 8 numarada upgrade olacağı kesin ama sıkıntımıza net çözüm olur mu emin olamıyorum.
Renktaş sence demirbaydan berkandan ve o olivieradan iyi mi

Kemerburgaz %95 bitti - (göreceğiz ikinci kamp sonunu) - her şey hazır diye zayıf bir balon pazarlayan yönetimin , transferdeki zayıflığı o kadar bariz ki.

Transferlerde geç kalmak bir yana acil olarak takımdan tamamen kopmuş olan oyuncuları bir an önce göndermek lazım. Özelllikle akşam Dubois'in ne yapmaya çalıştığını anlayamadık. Bence bu, Sergio ve Tete bilerek bu şekilde davranıp ona göre alacakları ile birlikte gitmek istiyor.

Bakmayin 2li ortasaha deyip duruyoruz da mertensin yaptigi defansif katkiyi cogu ortasaha yapmamistir gecen yil ligde, cok rahatlatiyordu arkasindakileri

Muhtemelen bu yil o katki dusecegi icin de daha defansif 1 oyuncu almaliyiz

Ligde öyle de... Son FB maçında ve oynadığı zaman Avrupa'da gördük onun o çabalı hali bile sıkı bir orta saha kurgusu olan tempolu fizikli oyuncular olan rakibe karşı yok hükmünde oluyor. Koşuyor moşuyor ama direnç gördü mü ayakta kalamıyor çünkü Mertens.

Bir de Ziyech ilk 11 falan planlıyoruz üstüne. Barış'ın da satıldığını veya sakatlanıp oynayamadığını falan düşünsenize... Zaha-Mertens-Ziyech ile derbiye veya CL maçına çıkacaksın... Bir de Wendel olacak (mesela) arkalarında... Torreira, bekler, stoperlere süper serum falan vermemiz lazım Hulk'a dönüşsünler diye...

gözler fatih terim'i arıyor
vallahi de
billahi de

Galatasaray, Wendel için Zenit'e 20 milyon Euro'luk resmi teklif yaptı.

Zenit daha yüksek bir teklif bekliyor. Görüşmeler sürüyor. (@UOLEsporte)

Kadroyu lig için kurmalıyız Avrupa hayal.
Tabiki UEFA ve Konferans ligi olma olasılığı var. Ama şampiyonlar liginde çeyrek finalden öte hayal.
Çünkü o kadroyu kurmak için alacağın oyuncular seni tercih etmiyor.
2000 sen itibaren elit takımlar dışında hangi takım kazandı Şampiyonlar ligini. Bir Porto var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt