Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence Dursun'un odasında üzerinde futbolcu isimlerinin yazılı olduğu kocaman bir çark var. Sabah geliyor çeviriyor 2 tur çıkan isimlerle bugün görüşün Ibrahim deyip gidiyor geri evine. Sabah başka akşam başka isim bu nedir yav.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Nelsonun bek modeli işte akmaz kokmaz çok büyük fark yaratmaz ama kronik sağ bek sıkıntısını da çözer. Yaşı ve maaşının düşük olması da bonusu ben olumlu bakıyorum bu transfere.

Kopenhag'ın bu sene sanırım 10 tane falan maçını seyrettim. Hepsinde de bu eleman oynuyordu.

Seyrettiğim 10 maçın ortalamasını alıyorum;

- Ferdi, Barış Alper gibi ciğersiz bir oyuncu. Koşmaya başladı mı durmuyor.
- Zayıf ama güçlü bir oyuncu. Omuz omuzada uçacak gibi durduğu pozisyonlarda kendisi devriliyorsa rakibi de devriliyor muhakkak.
- Top tekniği zayıf. Bu yüzden olabildiğince basit oynamaya çalışıyor.
- Çok süratli. Bu yüzden önüne top atıldığında depara kalkmayı ve ileriye top taşımayı seviyor. Ama dediğim gibi top tekniği zayıf, sağ öne top taşıyıp rakibe kaptırabilir veya açtığı orta çok kötü olabilir.
- Agresyonu yüksek bir oyuncu. Bizim maçta da 2. sarıdan kırmızı yemişti.
- Agresyonu yüksek demiştim, bu yüzden kayarak topa girmeyi de çok seviyor. Açıkçası tek hamlede kolayca geçilebilen bir oyuncu değil fakat rakibe sert giriyor. İzlediğim maçların hepsinde yanlış hatırlamıyorsam ilk 20 dakika içinde muhakkak faul yaptı ve uyarı aldı.
- Topa kafa sokuyor ama işte kafası topa pek çalışmıyor.

Doue'den daha fazla maçı var bu arada yaş olarak fark yok aralarında ama iki katından fazla maç oynamış Jelert, bu açıdan aynı Victor gibi.

Screenshot_20240716_122734_Sofascore.webpScreenshot_20240716_122507_Sofascore.webp
Şampiyonlar ligi maçlarında savunma istatistikleri. Boey hakikaten başka klasman oyuncusu bu tip adamı bir daha zor buluruz.

10-11 vermez bizimkiler daha gecen gun oyle bir butce ayirmadik dediler sag bek icin. Verecegimiz max 7.5 para.
Ben sana Jelertin max edecegini soyleyeyim

4 milyon euro.

FCK ucuk fiyat ister her zaman ki gibi.

Herif standard bek ya, akilsiz, defansif ve hizli. Ofansif katkilari sifira yakin.

Uefa burak yilmaz’in dogum gününü kutlamis

Fatih hoca ile tokalastiklari resimi kullanmislar,burak’in hosuna gitmemistir diye tahmin ediyor hoca ile aralari hala bozuk

Oğuz'a 6 vermediğim senaryo da bu Jelert'e 3 filan vermem lazım ama kafalar başka çalışıyor belli ki. Geri oyuncusu, ekstra hiçbir meziyeti yok tek avantajı yaşı ve milliyeti bunun için mi 7 milyon fazla vereceğiz adamın tavanı olsa olsa ne olabilir ki potansiyeline ulaştırsak maksimum Kristensen filan olacak heralde aynı paraya onu alırız zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt