Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boeynin neymari durdurdum videosunda burda nasıl tassak geçildiğini,ilk maçtan sonra defansına neler söylendiğini hatırlıyorum ve çok rezildi yorumlar,bence kendinizi biraz frenleyin artik

ne anlatıyon sen

IMG_7479.webp

Jelert, bir tık hayal kırıklığı yarattı mı?
Daha atletik ve ikili mücadelelerde iyi birini tercih ederdim de saldım artık. Benim istediğim profillerin gelmeyeceğini kabullendim ve beklentim yok, itimadım da yok.

İstikrarlı bir oyuncu aldık o gözle bakarsak iyi ve iki bekte de oynar.

bu arada jelert aldık dolayısıyla orta sahaya artık hücumcu alalım fikri doğru değil

bşraz mevkiler bazında düşünmek lazım

şimdi jelert önüne mesela rashica olsa orası az üretken kalabilir diyebiliriz

ama göbeği sağlam tutamazsak istersen 4 stoper özellikli adamla oyna yine geçiş yersin

orta saha konusunda wendel seçeneğini tekrar tekrar düşünmekte fayda var eğer 2li oynayacaksak

Iskandinav ulkelerin bek oyuncularina bakin. Cogu duz oyuncu. Danimarka liginden bir defans oyuncusuna bonuslara birlikte 10m euro verilmemeli. O oyuncuyu sen kaca satacaksin? Nelsson gibi adami bille 20 milyona satamadin.

Ben her turlu fransa’dan bir oyuncuyu tercih ederim. Sokak futbolcusu. Bu tip oyuncular her zaman degerlidir. Ingiliz ve Alman takimlari bosuna fransa’ya yonelmiyor.

Daha atletik ve ikili mücadelelerde iyi birini tercih ederdim de saldım artık. Benim istediğim profillerin gelmeyeceğini kabullendim ve beklentim yok, itimadım da yok.

İstikrarlı bir oyuncu aldık o gözle bakarsak iyi ve iki bekte de oynar.

Boey sonrası Boey e yakın bir profil çok daha iyi olurdu bende de biraz hayal kırıklığı yarattı. Bu Jelert i kötü yapmaz ama Okan Hocanın oyunu için Jelert mi emin değilim.

Ayrıca senin istediğin profillerde Nuno Mendes Hakimi tarz oyuncular değildir hali hazırda 10 milyon gibi bir rakam telaffuz ediliyor..

Kopenhag sol bektede oynatıyordu. Eşleştiğimiz için bakıyordum. Bu da bir avantaj.

jelert konusunda 10 milyon fazla fikri haklı gibi

anladığım kadarıyla bu oyuncu işimizi görür ama 20 milyona satacak bir hale gelmesi de zor gibi

5 milyon yeterli olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt