Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
peki üstad jelert mi doue mi bizim oyunumuzda daha verimli olur..doeu potansiyeli yüksek bir oyuncu gibi duruyor ama jelert de genç yaşına rağmen çok daha fazla maça çıkmış..
İkisi de verimli olabilir ama Doue daha versatile ve yontulabilecek bir adam, Jelert daha kısıtlı yetenekte.

Bu kadar uğraşıp Doue alamamak zaten saçma.

Jelert i çok övmedik mi? Biraz yerin dibine soksak mı? Genelde bu forumda övülenler felaket, yerin dibine sokulanlar da çok iyi çıkıyor.
1721129924693.png

şurdan belli zaten twıtter gs tayfa ne deerse tersi çıkar .d

Ali naci: çok gizli bir operasyondu, hoca başından beri istiyordu

Yani bir de kadroda Nelsson, Barış Alper gibi genç ne vereceği belli senede 50 maç oynasan 50 maçta da ne katkı vereceği belli olan genç oyuncuların sayısının artması lazım. Jelert ismi bu konda mantıklı geliyor bana

Takımı Ziyech, Zaha gibi oyuncular ile dolduracak halimiz yok Avrupa da Kopenhag gibi Molde gibi Prag gibi takımlar ile oyun olarak başa çıkamayacak bir hale geliyor kadromuz devri geçmiş oyuncuları doldurduğumuz için

İkisi de verimli olabilir ama Doue daha versatile ve yontulabilecek bir adam, Jelert daha kısıtlı yetenekte.

Bu kadar uğraşıp Doue alamamak zaten saçma.

Renktaş bizde oyuncu yontacak alt yapı yok, iyi gelen geriliyor bi de üstüne.

Jelert gibi düz olsun ne vereceği belli olsun. Kemik gibi adam.

Linnes sert bir oyuncu değildi en büyük eksiği buydu bence. Bu genç sert bir oyuncuya benziyor ve daha hızlı. Ben daha çok ciğeri sönmemiş Nagatomo'ya benzettim kendisini tarz olarak.
Linnes süratli de değilde FM profiline göre gayet süratli bir oyuncu gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt