Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bizi "oyunu iki yönlü oynayabilsin" anlayışı bitirdi.

Bunu hakkıyla yapabilen oyuncular zaten 50 milyon euro'dan başlıyor. Öbür türlü işte ağızda bi buruk tat kalıyor. İki yönlü oynuyor ama ikisini de çok iyi yapamayınca meeh işte böyle kekremsi bir tat bırakıyor ağızda.

Çok özür dilerim ama sokayım hücum yönüne, bana sağ tarafta top geçer adam geçmez şeklinde oynayacak bek lazım. Bek dediğin savunmacıdır abi. Önünde Ziyech var, Barış Alper var, İcardi var. Onlar yapsın ortayı golü. Bek dediğin adam yer. Aynı şey direkt söylüyorum orta saha için de geçerlidir. Torreira'nın yanına yamyam alacaksınız sonra oturup keyifle seyredeceksiniz bu takımı.

Yalnız hem orta saha hem sağ bek için ismi geçen adamların tamamı birbirinden farklı profil ...Hoca mutlaka belli standartları arıyordur ama yönetim belli ki oltayı atmış hangisi takılırsa onu alacağız modunda .
Jelert olursa orta sahaya 10 numara da oynayabilen biri gelecek diye düşünebiliriz.

Yalnız hem orta saha hem sağ bek için ismi geçen adamların tamamı birbirinden farklı profil ...Hoca mutlaka belli standartları arıyordur ama yönetim belli ki oltayı atmış hangisi takılırsa onu alacağız modunda .
Jelerti en son seninle konusmustuk :d

Bol bol oyuncu konusalim belki iyi bi orta saha da düşürürüz :d

Gs kendisini arabistan olarak görenlere ve önemli maclara cikmayip takımı yarı yolda bırakanlara bi dünya para basamaz,2.sezondur fiziken tükenmiş ve istatistiği iyce düşmüş bi forvete para dökemez,Galatasaray kendisi icin gerekli ve doğru gördüğüne para basmalı.jelert doğru profil

Sağbek eksiğini Jelert ile kapatan Galatasaray orta saha için gözü kararttı. Dyrsun Özbek "Ne gerekiyorsa yapın" diyerek kurmaylarına talimat verdi... Loading

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Boey parası ne oldu başkan!!
Screenshot_20240716_145459_Chrome.webp

Wendel benim içinde soru işareti ama zaten senede 6 derbi oynuyorsun. Bunun haricinde çoğu maçta rakip kapanıp duruyor. Rakibi çözebilecek çilingir özellikleri var gibi gördüm
Aklin yolu bir senede 6 derbi 10 tane avrupa maci 50 tane cin seddine karsi mac yapiyoruz

Cok Savunma istiyorsak Kaan Berkan Demirbay Toreria dan ikisini kullaniriz Wendel de Mertens yerine oynar mis gibi takim olur

Bu sene mertense cok yuklenmememiz lazim sezon sonuna diri biraktinmi mertens tek basina ligi domine ediyor Allahtan gecen sene okan hoca bir iki ay adami oynatmadi bir donem diri kaldi

Saga sola deli dana gibi kosan oyuncuya para baglamam elimde lucas berkan kaan varken vendel fred den daha buyuk fark yaratir adam 26 yasinda

Guela = Daha fizikli Mariano gibiydi. Onu tercih ederdim ama Jelert savunmada iyi çıksın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt