- 26 Ocak 2021
- 41.047
- 40.299
- 3.078
2ve 8 den sonrada ilkayı çözmeye çalısırlar rtaşO zaman yarına kimi çözecek bunlar!!?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2ve 8 den sonrada ilkayı çözmeye çalısırlar rtaşO zaman yarına kimi çözecek bunlar!!?!
Vallaha keşke sucic, baturina veya baumgartner olsa. Tam Okan hocanın istediği profilin karşılığı bu adamlar. 8.5 rolünü harika oynarlarLuka Sucic, kimseye soyleme.
Ounahi bize gider mesela, gedsona benziyor stili. Öyle 15-20 isteyeceklerini de sanmiyorum. Gir al iste
Ounahi bize gider mesela, gedsona benziyor stili. Öyle 15-20 isteyeceklerini de sanmiyorum. Gir al iste
Baumgartner daha cok 10 numara ama.Vallaha keşke sucic, baturina veya baumgartner olsa. Tam Okan hocanın istediği profilin karşılığı bu adamlar. 8.5 rolünü harika oynarlar
Özellikle baumgartner’e hoffenheim günlerinden beri bir hayranlığım var. Geçen sene fazla oynamadı Leipzig’de. Keşke bir yoklama çekilse
Oyunu kime verdinMbemba Türkiye Ligi'nden 1 takıma gelir dayı hatırlatırsdın öyle 1 şey olursa bana yav![]()
Ounahi 10m alirsin ya wendel?Ounahi iki senedir gelisimi olmayan ve fizik olarak cok ciliz bir oyuncu. Onu alacagimiza gider Wendeli alirim daha mantikli.
Tam antepete oynayacak topcu ismiMbemba Türkiye Ligi'nden 1 takıma gelir dayı hatırlatırsdın öyle 1 şey olursa bana yav![]()
10 milyona alsan parayi cope atmis olursun, o kadarini soyluyorum.Ounahi 10m alirsin ya wendel?
Jelert'in Sacha ile kıyası var mı, Sacha'nın 22/23 sezonu ile.