Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.138
- 101.350
- 5.238
toreyra mı sattık lan!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden başgan olsa net alırdık bu yaz.İlkay’ın gelme ihtimali varsa varımızı yoğumuzu ortaya koyup almalıyız. Onun alan bilgisi ciddi pozitif etki sağlar takıma.
Mertensle ikisi de rotasyona sokulur
İlkay gelirse wendel gelmez. Defansı iyi bir yabancı alırız. Rios gelsinKerem ovet de ilkay dedi.wendel ve ilkaya tavız
Acun hıyarı videoları kaldırdığı için bulamadık özetleri yawJelert in united ya da münih performans videosu olsa keşke
Bilemiyorum bana öyle geldi Emrah ya.yok o kadar değil. baya salladın abi.
Bende ikna oldum.twiterda torsten abi falan da direkt wendel gelsin diyodu konuusunca,herkes wendelciben mctominay istiyordum ama madem bu da öyle aradığım 8i buldum demektir
İkisi da gelir yaİlkay gelirse wendel gelmez. Defansı iyi bir yabancı alırız. Rios gelsin
İlk City maçında muhteşem oynadı ya bariz. Bence daha iyi bir kıstas.Jelert in united ya da münih performans videosu olsa keşke
Ben bulurumAcun hıyarı videoları kaldırdığı için bulamadık özetleri yaw
Hangi kanal
torreira wendel
ilkay
abowwwwww
kopenhag kaldırtmış olabilirAcun hıyarı videoları kaldırdığı için bulamadık özetleri yaw
Wendel olmucak zenit 20 üstü çekecek gidip tominayı alıcaz eminim bunaWendelle ilgili olumlu haberler çıksın eşek gibi anirmazsam burda,cikmayacak21i bekliyorum
Defansı torreira abi tek basinami yapacak. Sergenİkisi da gelir ya
Pattayaya da uğrasınlar hareketlidir oralarHaluk Yürekli (baskın yayın):
Wendell'den olumsuz yanıt alan Cenk Ergün ve Hatipoğlu bu gece çeşitli oyuncular için Taylanda gitti Puket adasında ilk gorusmeler yapilacak