Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.054
- 3.143
- 2.063
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre can ı yerli sanıyorlar galibaSalıncaktaş Emre Can ve Emirhan Topçu'yu da almaya çalışıyomuşBu nasıl 1 planlama ulan
![]()
Bayer munih macindan
Videonun basinda topu kapan ve sonda asisti yapan jelert
Dünde söyledim yahşı günde Ibo Hatip yahşıdır, yaman günde yetiş Gardi. Ikna kabiliyeti 0 bizim bitirim ikilininBizim Gardi'de gitmiş Rusya'ya diyorlar bizimkilerle beraber
Ben o günü unutamıyorum. Tek uçak 2 efsane oyuncu. Uçaktan ilk Ciro kucağında Mertens'in eşi indi. Sonra Mertens ve Torreira. İlk terminal çıkışında ikisi yan yana iken ET gelmedi bile. Bu kadar mütevazi bir adamdı.Torreira’yı 6 milyon euroya aldığımız yer de Wendel’e 20 milyon euro ödüyorsak, Erden başkanın hakkı ödenmez.
İşte buna feramuz Allah derİlkay gelsin çekilişle 4 kişiyi meyhaneye götüreceğim sınırsız rakı visky kim ne içiyorsa
Feyamuz Ankara'ya taşındı bile abi yavİlkay gelsin çekilişle 4 kişiyi meyhaneye götüreceğim sınırsız rakı visky kim ne içiyorsa
Iyi bari bu sefer boş dönmeme ihtimalleri artmıs gardi sayesindeBizim Gardi'de gitmiş Rusya'ya diyorlar bizimkilerle beraber