Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene Erden Bey var iken 13 Temmuz itibariyle sadece Angelino alınmış. Not olarak düşeyim dedim kıyaslama olarak üstelik geçen yıl ilk resmi maçımızı 20 Temmuz'da oynamıştık.
Napılmış peki 13 temmuz öncesinde? ve bu sene 13 temmuz öncesine kadar napılmış?

Bunları kıyaslamıyorsan karşılaştıramazsın.

Valla çok ilginc işlerimiz var bjk geliri yok kadrosu patates İmmobile rafa silva alıyor biz Avrupa şampiyonasini bahane edip kadromuz tam sadece eksik iki bölgemiz var transfer yaparken çeşitli bahaneler uyduruyor yönetim.Uefa dan ceza alabiliriz felan diye.Belli başlı muhabirler üzerinden haber ucuruyoruz ilginç şeyler oluyor.
Muhabirlerin hepsi patladı .Ortada ne transfer var ne birşey.Korkum şu umalimki Kohn den ötürü transfer cezası yemeyelim.

Napılmış peki 13 temmuz öncesinde? ve bu sene 13 temmuz öncesine kadar napılmış?

Bir de unuttukları bir gerçek var şu ana kadar gittiğimiz oyuncuların çoğu ile yapılan ilk temaslar ya da arka plan araştırması erden Timur’un bizzat yönettiği süreç

Şu anki transfer Komitesi aslında hazır liste üzerinden hareket ediyor kendilerinin hiçbir çalışması yok

Ellerindeki olan listedeki oyuncuları bile alamadılar. Yani bir işin olur yoksa bunu bir ay sürdürmenin mantığı var mı erden Timur bir çok oyuncuya gelmesi imkansız diyip kestirip atmıştı hiç uğraşmamıştı açıkÇası

Bir de unuttukları bir gerçek var şu ana kadar gittiğimiz oyuncuların çoğu ile yapılan ilk temaslar ya da arka plan araştırması erden Timur’un bizzat yönettiği süreç

Şu anki transfer Komitesi aslında hazır liste üzerinden hareket ediyor kendilerinin hiçbir çalışması yok

Ellerindeki olan listedeki oyuncuları bile alamadılar. Yani bir işin olur yoksa bunu bir ay sürdürmenin mantığı var mı erden Timur bir çok oyuncuya gelmesi imkansız diyip kestirip atmıştı hiç uğraşmamıştı açıkÇası
Ben olayın sadece transfer olarak değerlendirilmesi tarafında da değilim zaten. Tek bir kişiyi tek bir kişiyle de kıyaslamıyorum ama yapılan işlere bakınca hiç bir şey göremiyorum.

Oyuncular orada, liste toplantısı zaten ET’nin son katıldığı toplantıda belirlendi, bir noktaya kadar getirilen görüşmeler anlatıldı herhalde haziran başıydı dediğin gibi. Sonrasında yapacakları iş ikna etmek ama edemiyorlar.

Mctominay’i hadi anlarım belki ama Doue’nin Oğuz’un 3-4 haftadır peşinden koşuyoruz birine 7 birine 5 m euro teklif yapıp. Doue denilen adam 21 yaşında profesyonel maç sayısı 30 yani bunu bile ikna edemediler hala.

Geçen seneki başarısız transfer sürecinden dolayı erden Timur’ı çok eleştirdim ama ortada bir strateji vardı başarısız olmuş olabilir olsaydı elimizde üstdüzey ortasaha ( Ndombele) sol bek ( Angelino) ve on numara ( ziyech) oyuncusu olacak olacaktı bunlardan sadece ziyech biraz katkı verebildi . Tüm hamlemizi böyle ya tutarsa şeklinde yapmamamız gerekirdi ancak bonservis odeyememz elimizi kolumuzu bağlamış oldu

Sanchez nispeten de köhn bence olumlu transferler köhn için biraz daha şans vermek gerektiğini düşünüyorum

Ben olayın sadece transfer olarak değerlendirilmesi tarafında da değilim zaten. Tek bir kişiyi tek bir kişiyle de kıyaslamıyorum ama yapılan işlere bakınca hiç bir şey göremiyorum.

Oyuncular orada, liste toplantısı zaten ET’nin son katıldığı toplantıda belirlendi, bir noktaya kadar getirilen görüşmeler anlatıldı herhalde haziran başıydı dediğin gibi. Sonrasında yapacakları iş ikna etmek ama edemiyorlar.

Mctominay’i hadi anlarım belki ama Doue’nin Oğuz’un 3-4 haftadır peşinden koşuyoruz birine 7 birine 5 m euro teklif yapıp. Doue denilen adam 21 yaşında profesyonel maç sayısı 30 yani bunu bile ikna edemediler hala.
Belki de tarihimizin en kritik senesi Fenerbahçe namlunun ucunda duruyor tetigi çekip head shot yapacağız ama şarjörde mermi yok

Yusuf Yazici mi geliyormus?

Sanirim bir Yusuf gidecek, baska bir Yusuf gelecek.

İşin kötü tarafı neredeyse ilk defa kimse onlarca transfer beklemiyor. 6 aydan fazladır eksik olan 2 mevkiye tek transfer bekleniyor. Normalde yok yıldız kanat yıldız forvet stoper istenir adamlardan sadece iki oyuncu istiyoruz bunu bile beceremiyorlar. Bunlar takımı baştan kurmak zorunda olsalar ne yapacaklardı acaba

Belki de tarihimizin en kritik senesi Fenerbahçe namlunun ucunda duruyor tetigi çekip head shot yapacağız ama şarjörde mermi yok
Ankara'daki adam gibi ucanda kacanda kurtulmazdi namluda mermi olsa bu yonetimden

Bir de ilk sene cepten yedi kulüp. Yeni yönetim şampiyon olacağız diye Marcao dışı gelir yokken transfer yaptı. Sonraki sene CL için 3 ön eleme lazımken ve sponsorluk konusunda BElmas döneminin bile gerisindeysen para sıkıntısı olması doğal. Sadece Angelino transferi yapılmış deniyor; BL’de 13 asist yapan bek oyuncusu, İspanya’da adamı ikna ettiğin için indirebildik. Bu sene hem CL playoff’undayız, hem de devre arası Boey’in 30’u dururken adam ikna edemiyorlar. Doue’nin bize gelmek istediğini sanmıyorum, adamlar parayla ikna etmeye çalıştığı için menajeri sürekli fiyat arttırıyordur

Bir de ilk sene cepten yedi kulüp. Yeni yönetim şampiyon olacağız diye Marcao dışı gelir yokken transfer yaptı. Sonraki sene CL için 3 ön eleme lazımken ve sponsorluk konusunda BElmas döneminin bile gerisindeysen para sıkıntısı olması doğal. Sadece Angelino transferi yapılmış deniyor; BL’de 13 asist yapan bek oyuncusu, İspanya’da adamı ikna ettiğin için indirebildik. Bu sene hem CL playoff’undayız, hem de devre arası Boey’in 30’u dururken adam ikna edemiyorlar. Doue’nin bize gelmek istediğini sanmıyorum, adamlar parayla ikna etmeye çalıştığı için menajeri sürekli fiyat arttırıyordur
Yok kastım haziran ayı sponsor bulunması için harcandı geçen sene. Socar dahil tüm süreçler belirli noktalara getirildi. 40 m euro harcamak için 80 m euro gelir üretmek gerekiyordu BB mevzusundan dolayı üstüne 100 m euro limitimiz vardı her şey dahil ve 150 m euro paramız olsa da imaj hakkı dışında harcayamıyorduk.

13 temmuzda Icardi transferi bitmişti mesela ki önceliğimiz oydu, bütçenin yükseği oraya gitti.

Sanki temmuz öncesi hiç bir şey yapılmamış gibi konuşuluyor da o 1 ay kulübe 40 m euro sponsorluk sokulacak adımlar atıldı, bu sene haziran ayında napıldı mesela? Oradan oraya kutlama, kongre. Hatipoğlu kendi, Euro 24e davet edildik, maçları izliyoruz, kalan zamanlarda görüşmeler yapıyoruz dedi. Bu bile fail bir açıklama.

İbrahim Hatipoğlu istifa etmek için transfer döneminin bitmesini mi bekliyor tamamen çaresiz bırakmak için?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt