Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.182
- 12.941
- 2.658
Kaynak cok saglam degil gibi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben hazıladım fakat 500 sayfa olması gerekmiyormuydu
lan ziyech zaten oyun kurucu kanat değil miMctominay gelirse ziyechle 12 m dolara vedalaşıp oyun kurucu bi kanat almak lazım
Görmedim hiç, nerede yazmıştın ahbert açacağını. Kusura bakma lütfenben hazıladım fakat 500 sayfa olması gerekmiyormuydu

Tier 5 olabilir ama önemli olan duyumdur.Kaynak cok saglam degil gibi?

Başlığa atalım diye yaptım. Yanlış anlamayın tıklayınca yada izleyince para falan kazanmıyoruz yanieditin h.o üstad

artık feramuzla bır sonrakı cuma da bu nobette transfer gelmemesi için dua edeceğiz.Görmedim hiç, nerede yazmıştın ahbert açacağını. Kusura bakma lütfen10 bin olmasını bekleme, genelde 9800 9900 civarı olduğunda açabilirsin bir sonraki konuyu
wanda nara hakkında tartısacagız burda tartısalım mıBizde artik transfer yapmaya baslasak fena olmaz, hani sagbek gelsin ama orta saha da gelsin ki Sergio falan aahh orta saha almislar galiba ben yolcuyum diye dusunmeye baslayabilir. Sen kimseyi almazsan adam da umitlenir.
bi turda ben açim miGörmedim hiç, nerede yazmıştın ahbert açacağını. Kusura bakma lütfen10 bin olmasını bekleme, genelde 9800 9900 civarı olduğunda açabilirsin bir sonraki konuyu
Kac senesi kaldi sergionun, 2 mi?Bizde artik transfer yapmaya baslasak fena olmaz, hani sagbek gelsin ama orta saha da gelsin ki Sergio falan aahh orta saha almislar galiba ben yolcuyum diye dusunmeye baslayabilir. Sen kimseyi almazsan adam da umitlenir.
Sen ne zaman açıyorsun nöbet komple kapatalım Galatasaray'ı.