- 16 Haziran 2010
- 202.599
- 154.320
- 6.838
Sana ozel topic aciyorum cok merakliysan magazine. Zaten baska birsey yaptigin yok bu aralar.wanda nara hakkında tartısacagız burda tartısalım mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana ozel topic aciyorum cok merakliysan magazine. Zaten baska birsey yaptigin yok bu aralar.wanda nara hakkında tartısacagız burda tartısalım mı
EvetKac senesi kaldi sergionun, 2 mi?
sıkıntı yok ya, tt at güzel olmuş dolaşıma girer.Başlığa atalım diye yaptım. Yanlış anlamayın tıklayınca yada izleyince para falan kazanmıyoruz yani![]()
ne tovbesi herıf peceteye uyelerımızı yazarak tehdıt etme asamasına gectı. Yeni bir hobi edindi.feramuzun ickiye tövbe ettigi bi nöbet olsun
Kanka kesin emir var, sadece yöneticiler açacak sonraki konularıbi turda ben açim mi
Forumda tier'i bile yok bunun galibaTier 5 olabilir ama önemli olan duyumdur.![]()
Antep fıstığı istiyoruz
Sana ozel topic aciyorum cok merakliysan magazine. Zaten baska birsey yaptigin yok bu aralar.
çok saçma gelmiyor mu kulağa ama ya - 1 M euro menajrime vermediniz o zaman size gelmem tribi olacağınız sanmıyorum 21 yaşıdna adamın - sanarsınki dünya peşinde.Doue'yi isteyen biriyim ama menajeri yada kendisi çok fazla istekleri oluyorsa yada bu kadar zorluk çıkarıyorsa bu işten vazgeçip oyuncuyu bilmiyorum ama yazıldığı için misal Ebosele'yi getirmeliydin bu hafta içinde.