Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Icardi'yle ilgili Galatasaray taraftarına az sonra bir çağrıda bulunacağım."

dün "bjk nerden buluyorparaları - salıncak" yorumu yapan gazeteciler bjk trasnferlerinin doğruluğunu konuşuyor...

immobile - icardi benzetmesi yapıyorlarmış.

En iyi senaryo şu: Man utd AWB ile görüşmelere başlamamıza izin verdi. Önce oyuncuyu ikna edin ve sonra gelin bonservisi konuşalım

@Keramettin TANRIVERDİ Diğer konudan alıntı yapamadım burdan devam edeyim. Önceki mesajında girebilmek inanılmaz bir başarı gerektirmiyor dediğin için yüzdelik dilim vs.'den bahsettim. 1.3 milyon kişinin girdiği sınavda yalnızca 500 kişi girebilmek için yeterli puanı alabiliyorsa eğitim sisteminden bağımsız bu zor bir iştir. Zaten kolay olsa binlerce kişi o puanı alabilir.

Lise sonrası hayat içinse dediklerine katılıyorum hocam. Mesela tüm öğrencilerini ilk 10.000'den alan lisans programlarını kazanan mezun sayısı istatistiğinde lise sınavındaki başarısını gösteremiyor okul. Bu da verilen eğitimin kalitesinin görece düşük olduğunu gösteriyor. Yine de ülkedeki genel vasatlığı göz önüne alırsak hala ülkenin kalifiye insanlarının bir kısmı burada yetiştiriliyor.

Ondan ziyade üçlü orta sahanın adamı, şimdi gel çift pivot oyna diyeceğiz.

Temposuyla, fiziğiyle her türlü tokatlar ama NAH ALIRIZ

first touchları sıkıntılı
pasları sıkıntıları (yeterince tekniği yok)
nerede duracağını bilmeyen
bal yapmayan arı

ha haklısın bizde yine tutar yeterli zaten bunlar daha iyisini alamazlar

ben A klansman takımlar için yorumumu yapıyorum

çok üst düzey bir topçu değil olamadı hiçbir zaman

Gündüz şu tweet geldi, akşamına bizimkiler ingiltere uçtu

Herkes awb mct beklerken barışı satıp geliyorlarmış

İroni gibi geliyor ama bence durum bu. Barış'ı satışları ayrı infial, en değerli adamını satmak için milletin ayağına koşarak gitmek ayrı... . Bu gidiş paranın kokusunu aldık gidişi. Kibar Feyzo'da Bilo'nun dediği gibi; "Düğün havası değil, cenk havası bu ağam."

Mctominay net bizim Nef stadındaki maçta etkilendi eğer maç yapmamış olsak transfer ihtimali epey zayıf olurdu.

hay besiktasiniza cenk tosuna yav kariyerinin sonunda besiktasta futbolu birakacagina rakibe transfer oluyor niye para icin

ulan mek tominey bekliyoruz

herifler cenk tosun ne cocugu muhabbeti dondürüyolar

yeni yenge margot robbie cakması

eb5b4e10-f6b3-47a0-9245-e056d2dfc613.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt