Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni yenge margot robbie cakması

eb5b4e10-f6b3-47a0-9245-e056d2dfc613.jpg
Futbolcu eşlerine nedense fazla merakin var bu aralar

@Keramettin TANRIVERDİ Diğer konudan alıntı yapamadım burdan devam edeyim. Önceki mesajında girebilmek inanılmaz bir başarı gerektirmiyor dediğin için yüzdelik dilim vs.'den bahsettim. 1.3 milyon kişinin girdiği sınavda yalnızca 500 kişi girebilmek için yeterli puanı alabiliyorsa eğitim sisteminden bağımsız bu zor bir iştir. Zaten kolay olsa binlerce kişi o puanı alabilir.

Lise sonrası hayat içinse dediklerine katılıyorum hocam. Mesela tüm öğrencilerini ilk 10.000'den alan lisans programlarını kazanan mezun sayısı istatistiğinde lise sınavındaki başarısını gösteremiyor okul. Bu da verilen eğitimin kalitesinin görece düşük olduğunu gösteriyor. Yine de ülkedeki genel vasatlığı göz önüne alırsak hala ülkenin kalifiye insanlarının bir kısmı burada yetiştiriliyor.
Tam anlatamadım, başarı konusuna bir şey demiyorum tabii ki başarı. Girenlerin hepsi über insanlar değil, gerçekten zeki çocuklar var ama çok çalışan sosyal zekası düşük insanlar da var. O sınavdaki sıralama her zaman bir gösterge olmuyor, hele de lise çağlarında öyle kişiler gördümki, bazen ben nereye geldim diyordum. Bunların bazıları ünide de ilk bine girdiler ama çok iyiler olsa da çok garipleri de vardı.

Günün sonunda çok iyi yerlere gelenler ya çok girişken oldukları için (az sayıda), ya gerçekten çok çalışkan oldukları için (biraz daha çok) ya da doğru bağlantılarla (çoğunluk) geliyorlar. Ülkedeki zeki insanların doktor, mühendis olduğu ancak üretim konusunda zayıf bir ülke olmamız da bu kaynakları doğru kullanmadığımızın göstergesi.

Akademi hayatında da bir dönem bulunduğum için ben bir çok kurumda gördüklerimden sonra eğitim sistemine genel olarak ümidini kaybetmiş şekilde yaklaşıyorum.

awb ile savunma sıkılığını çok arttırırız.. orta sahaya ise tam ne isteniyor.. bu iki yönlü orta saha muhabbeti ilginç bir muhabbet.. sercio değil, demirbay değil, torreira değil..

first touchları sıkıntılı
pasları sıkıntıları (yeterince tekniği yok)
nerede duracağını bilmeyen
bal yapmayan arı

ha haklısın bizde yine tutar yeterli zaten bunlar daha iyisini alamazlar

ben A klansman takımlar için yorumumu yapıyorum

çok üst düzey bir topçu değil olamadı hiçbir zaman
Üst düzey olmasından ziyade takım oyuncusu olması ve sürekliliğine bakıyoruz bence.

Her şeyden biraz var topçusu ama dediğim gibi fizik kalite, dayanıklılık ve sürekli boş alan kovalaması önemli artılar. Temel çekincem son dönemde mevkisiz her yere koymuş olmaları, savunma katkısını Avrupa’da ne ölçüde alacağımız kritik ama Mertenssiz, Kaan, Torreiralı bir düzen de olurdu.

Alsınlar da ben ses çıkarmam ama zor.

Mctominay gelmez

20 milyon euro bonservis ödeyecegimizi hic zannetmiyorum

Maaslari aksatacagimiz dönemler olacak bu sezon,böyle bir ortam da 20 milyon bonservis imkansiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt