Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk Yürekli: "Gün Icardi'ye omuz verme günüdür bugün yarın 1 ay şu an bir omuza ihtiyacı var benim edindiğim bilgiler bu yönde canının sıkkın olduğu, çocukları, eşi, özel hayatında yaşananlardan dolayı içine kapandığı hakkında şeyler duydum."

Hakkaten boş gelirlerse abdurrahim mertebesine inerler yarın sabah.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Haluk Yürekli: "Icardi'nin canı çok sıkkın. Galatasaray taraftarının Icardi'ye destek olma zamanı... Hashtag mi açarlar bilmiyorum ama Icardi'nin şu anda bir omuza ihtiyacı var.. Benim edindiğim bilgiler bu yönde..."

Haluk Yürekli: "Sosyal medya ve twitter'dan fazlasıyla destek olunması lazım."

Bu bjkli Hüseyin de aynı bizim Cenk gibi deli kontratlar verip oyuncuları getiriyor şimdi alkışlarlar başarı gelmezse söverler.

Süreç böyle giderse sus payı için bizim Cenk'ten de benzer hamle gelecek eminim
Bjk bu sene şampiyon olamazsa ki olamayacak o kontratlar bir yerlerinde patlayacak.

Bu bjkli Hüseyin de aynı bizim Cenk gibi deli kontratlar verip oyuncuları getiriyor şimdi alkışlarlar başarı gelmezse söverler.

Reis bu adam cebinden veriyor, Cenk olmayan parayı harcıyor. Aynı kategoride diyemeyiz.

Öyle böyle adam Rafa Silva’nın imza parasını kendi ödemiş.

Cenk'den farkı transferlere maddi katkı sağlıyor. Cenk direk kulüp kaynaklarını harcıyor ekstra birde maaş alıyor.

Haluk Yürekli: "Icardi Galatasaray'a çok omuz verdi bugün biraz omuza ihtiyacı var."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt