Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.611
- 9.904
- 2.068
Onurum nude kombosu mubu gece uyumayın. uyuyan çok şey kaçırır![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onurum nude kombosu mubu gece uyumayın. uyuyan çok şey kaçırır![]()
Burnu kalkık manuluya gereken cevabı vermek için globale açıldıkAdam ingiliççeyi konuşturmuş

TempoluOkan Hoca eğer gerçekten McTominay’ı çok istiyorsa vardır bir bildiği. Güveneceğiz. Doğru düzgün hiç izlemedim nasıl biri olduğunu da merak ediyorum açıkçası
Ben de tam aradığımız adam Rabiot diyorum. Ama buraya düşmesi zor adam işte.kovacic zaten başka bir seviye
rabiot da çok altında bence kovacicin
ama 3ü arasında bizim oynamak istediğimiz oyuna en uzak adam rabiot
Beyaz futbol gordun mu bir 10000 tier ekleyeceksin kafadan.
Ben de tam aradığımız adam Rabiot diyorum. Ama buraya düşmesi zor adam işte.
Tominay ve bisakka gelse kusursuza yakın bişey oluruzMcTominay-Torreira orta sahası belki üreticilik olarak eksik kalabilir ama ön taraftaki oyunculara müthiş özgürlük sağlar. Mertensin Ziyechin katkısını 2 kademe üste taşır. Profil olarak doğru profil alabilir miyiz orasını göreceğiz
Kovacic de bal yapmayan arı, o yeteneğe skor katkısı rezalet düzeyde.Mc Tominay tahta bacaklı ama işçi arı. İstikrarlı, akarı kokarı olmayan Nelsson kasa bir adam.
Ama Kovaçiç, Rabiot gibi isimlerle asla aynı seviye bir oyuncu değil.
ben onu fofana için demiştimOnurum nude kombosu mu![]()
Rabiot ikili orta sahada fazla is yapmaz. Daha cok uclu orta sahaya gore bir oyuncu.Ben de tam aradığımız adam Rabiot diyorum. Ama buraya düşmesi zor adam işte.
Mc Tominay için bir güzellik olur mu forumda herkes senden gelecek güzel haberlere kitlendi. Dm kutum doldu, seni ikna etmem için neyimiz varsa veririz diyorlarben onu fofana için demiştim![]()
Rabiot baya abartılıyor ya