- 26 Ocak 2021
- 41.051
- 40.305
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rabiot baya abartılıyor ya
Amirim, bu İngiltere çıkarması boş bir pr olacak gibi duruyor... Aslında bu pr aleyhlerine işliyor ama yanlış strateji yapıyorlar benceMctominay dribbling yapıyor yav sadece bilekle değil Hamit gibi fizikle geçen bir adam. İstememe lüksümüz olan bir oyuncu değil fizik kalitesi de düşünüldüğünde.
o da kim?O yazilan Richard Rios eger iyiyse ve 7-8 milyona aliniyorsa alalim. Kolombiya milli takiminda da oynamaya basladi.
Amirim, bu İngiltere çıkarması boş bir pr olacak gibi duruyor... Aslında bu pr aleyhlerine işliyor ama yanlış strateji yapıyorlar bence
zahmet olacaktominay gelirse avrupa maçlarında hoca kaan ya da kerem ile 3lü orta saha da yapabilir
Harika olur ama sanmıyorum Emremtominay gelirse avrupa maçlarında hoca kaan ya da kerem ile 3lü orta saha da yapabilir
Mevcut kadroda ilk 11 Torreira - Berkan bence deKaliteli bir orta saha alırsak Dayı- Mertens- Bats üçlüsü arasında bir süre dağılımı olacaktır.
Berkan bu sene orta ikilide Demirbay'dan daha çok süre alacak bence
Hiç katılmıyorum. Torreira gibi sahanın her bölgesinde dolaşan biri. (Aynı tip oyuncu demiyorum.) Küçük bir bölgeyle sınırlı kalarak top oynayan biri değil yani. Bizim gibi 4-2-4 benzeri oynayan takımlarda orta ikilinin bu tipte 2 oyuncu olması büyük zenginlik olurdu. Demirbay biraz gezen bir oyuncu o bile günündeyken nasıl fark etti. Bu bir de onun 2 katı tempolusu ve güçlüsü.Rabiot ikili orta sahada fazla is yapmaz. Daha cok uclu orta sahaya gore bir oyuncu.