- 3 Temmuz 2012
- 138.036
- 86.878
- 5.338
defolun gıdın dursun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hojberg’te olabilir her ne kadar Londra olsaOoooo bi dk Gravenberch![]()
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz,Gökenim videolu anlatım ile daha da uykum kaçtı sağolasın![]()
Liboşum @Hakan Kuzu o işi çok iyi yapıyor twitter da herkesi halı gibi silkti bugün duyumcularıSende bilgi falan yok uydurmayı kes sövecem en son yav
Dedim szmodicste olabilirUçakla Manchester oradan karayolu ile BLACKBURN mü yoksa... hmm.
Öndeyiz diyorsun öyleyseAteş olmayan yerden duman çıkmaz,
Sandıkları terketmeyelim Azizim
Bu bana da daha mantıklı geliyor. Mesela City'de Kabore var sağ bek, Dominguez, Hojberg, Emerson(milan işi yattı sanırım). Başka isimler de olabilir tabi.
baris manco takası daha iyi olurBarıs sancho takası nasıl olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hardcore Erdenciyim ama açık söylemek gerekirse onunda zaman zaman seferleri twitter’a düşüyordu, boş falanda döndüğü oldu.Aynisini dusseldorf’a giderken de yaptilar
Transfer görüsmesine gizli gidilir ve bunu hala anlayamadilar
Erden timur zaha’yi veya mertens’i transfer ettiginde kimsenin haberi yoktu mesela
Manchester’a gidiyoruz diye servis ediyorlar,eli bos döndükleri an da ozaman taraftarin tepkisini de normal karsilayacaklar
Muhabirlere bizleri aklayin bizleri koruyun diye talimat vermeyecekler ve taraftarin tepkisini seve seve kabul edecekler bu kadar basit
Bunlar uçağa bile mehter marşı olmadan binmiyorlarmış ArdamAynisini dusseldorf’a giderken de yaptilar
Transfer görüsmesine gizli gidilir ve bunu hala anlayamadilar
Erden timur zaha’yi veya mertens’i transfer ettiginde kimsenin haberi yoktu mesela
Manchester’a gidiyoruz diye servis ediyorlar,eli bos döndükleri an da ozaman taraftarin tepkisini de normal karsilayacaklar
Muhabirlere bizleri aklayin bizleri koruyun diye talimat vermeyecekler ve taraftarin tepkisini seve seve kabul edecekler bu kadar basit
yapar, ama imkansiz üstadAmadou Onana iş yapar mı