Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.891
- 22.642
- 1.388
Espriydi rtaşyapar, ama imkansiz üstad
Daha gecen sezon 35m a everton aldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Espriydi rtaşyapar, ama imkansiz üstad
Recebim Ertan bu saatte girip çıkıyordur zaten ben boş duracağını pek sanmıyorumertan süzgün haber girene kadar inanmam
Sen twitter da everton yetkililerine bi söv korkudan 10 a bırakırlar akanım haydomyapar, ama imkansiz üstad
Bu nasıl bir cümle yaManchestera giden Galatasaraylı yöneticiler Oğuz Aydın ile anlaştılar
Anlaşılmasın diye oğuzu londona gönderdiler demek bak bu benim de aklıma gelmemiştiManchestera giden Galatasaraylı yöneticiler Oğuz Aydın ile anlaştılar
Manchestera giden Galatasaraylı yöneticiler Oğuz Aydın ile anlaştılar
Fiyat yükselmesin diyeAnlaşılmasın diye oğuzu londona gönderdiler demek bak bu benim de aklıma gelmemişti![]()
Fiyat yükselmesin diye
Bu nasıl bir cümle ya
Icardiye desteği esirgeme mehmedim moral lazımmışFiyat yükselmesin diye
Haluga göre bu gece uzun olur fakat muhtemelen görüşmeden sonra otele gidip uyumuştur bunlarManchester tayfanın şu an horul horul uyuyor olma ihtimali?
Şuan masa başı pazarlığı söz konusudur Alim, hatipoğlu yıllık 5 veriyordur Cenk yok hayır 7 verelim diyordur. Mc tominay aralarında karar vermelerini bekliyordurManchester tayfanın şu an horul horul uyuyor olma ihtimali?
Artık çok geçIcardiye desteği esirgeme mehmedim moral lazımmış