Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk sarhoşuyla Erden gibi bir değeri yediler o gün çoğusu farkında değildi veya umursamadı şimdi her taraf Erden abi diye ağlıyor iyi oluyor bu kulübe açıkçası üzülmüyorum aksine seviniyorum insan harcamak en ucuz şey bu memlekette daha çok ağlayacaksınız Erden diye burada tek bir kişiyi öne çıkarmıyorum ama o çürük yönetim içinde tek altın isim Erden abiydi. Hadi şimdi uğraşın durun hatip maruf cenk vs ile. Umarım ekimde mali kongrede sıkıntı çıkarda seçim kararı aldırırlar yoksa 2 yıl işkence çekmeye devam eder bu kulüp

Biz X'teki bu gala yı bokluyoruz ama herif doue ve mctominay'da herkesten farklı konuştu. Gece herkes görüşme iyi ilerliyor derken net şekilde olmadı dedi. Içerden sızıntı var heralde bu bıcıra

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Kendinden bu kadar bihaber olmanin acisini fitil fitil getirelim bu heriften.

1. Erden Timur’a baskanlik sozu ver, sonra yan ciz.
2. Tum transferleri yapan adama sonraki yonetimde sen transfere karisma de.
3. Yonetime almak istedigi insanlara yer ayirma.

Aklin sira sark kurnazligiyla ET ve OB basarilarinin ustune cök.

Kimse yemedi, 1 ay bile surmedi. Floryayi bile Erden beyin destegi ile alabildin ulan!

Yuzsuzlukte son nokta.

Belki bir sene kaybedeeiz ama bu ve bunun gibi beş para etmez adamları bu kulüpten kazırız. Bu dakikadan sonra sosyal medya ve stadyumda bu heriflere zerre rahat fırsatı verilmemeli. Defolup gitmeliler

Biz X'teki bu gala yı bokluyoruz ama herif doue ve mctominay'da herkesten farklı konuştu. Gece herkes görüşme iyi ilerliyor derken net şekilde olmadı dedi. Içerden sızıntı var heralde bu bıcıra

ali yigit in account u olabilir

Valla ilginçtir dedikleri çıkıyor gibi şuanda

Mevcut yönetim dua etsin, fener 10 gün daha oyuncu getirmesin. Aksi durumda çok ciddi baskı altına girecekler

Londra dan kime aliyoz

AAAABU4NAfEZDnNBqEzGbXT0QrA7blo7WONQD9GuEc_G5KtH-fxhGLzw-qYeXEtJXS9Qk181blF9uHyFOrRYI7vjpCi0DR9Xwjs4ayEB.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt